Hoppa till innehållet

Eftermiddagsverksamhet

Ansökningstiden är 22.3–23.4.2021

Obs! Ditt barn har beviljats en plats inom den grundläggande utbildningens eftermiddagsverksamhet om barnet hör till målgruppen för verksamheten och du ansökt om plats inom utsatt ansökningstid.

Vi har fått in många ansökningar efter utsatt ansökningstid. Dessvärre har vi inte kunnat erbjuda alla dessa sökande en plats. Om du skickat en ansökan efter utsatt tid hör vi av oss om det blir möjligt att erbjuda barnet en plats.

Nya ansökningar kan sändas enligt instruktionerna nedan.

Det är fortfarande möjligt att anmäla sig till lekparksverksamheten för skolever.

Här kan du bläddra bland alternativ / eftissok.hel.fi

 Anvisning för ansökan

 1. Ansökningstiden för eftermiddagsverksamheten är 22.3−23.4.2021. För ansökan utanför ansökningstid se punkt 7.

 2. Ansökningsblanketten fylls i på nätet. Räkningen för eftermiddagsverksamheten skickas till den vårdnadshavare vars nätbankskoder använts för att fylla i blanketten.

 3. Fyll i blanketten noggrant. Om obligatorisk information fattas kan blanketten inte sändas.

 4. För att sända blanketten måste du identifiera dig med nätbankskoder, Mobil ID eller med ett identitetskort med chip. Identifieringen fungerar som underskrift för blanketten.

  Fyll i ansökan om eftermiddagsverksamheten på nätet.

  Ansökningsblanketten kan också skickas till: Fostrans- och utbildningssektorn, Eftermiddagsverksamhet, PB 51300, 00099 Helsingfors stad eller läggas i postlådan på adressen Töysägatan 2 D, 00510 Helsingfors. En utskrivningsbar blankett finns längre ner på denna sida.

 5. Beslutet om en plats i eftermiddagsverksamhet postas till vårdnadshavarna senast 1.7.2021.

 6. Eftermiddagsverksamheten börjar samma dag som läsåret inleds och fortsätter till läsårets slut.

 7. Utanför ansökningstiden ska ansökan till skolornas eftermiddagsverksamhet i första hand göras enligt instruktionerna på denna sida eller skickas per post till adressen Fostrans- och utbildningssektorn, Eftermiddagsverksamhet, PB 51300, 00099 Helsingfors stad.

Blanketter och länkar
13.08.2021 10:57