Hoppa till innehållet

Eftermiddagsverksamhet

Ansökningstiden är 22.3 – 23.4.2021

Här kan du bläddra bland alternativ / eftissok.hel.fi

 Anmälan och anvisning för ansökan

1. Till lekparkerna anmäler man sig och till skolornas eftermiddagsverksamhet ansöker man 22.3−23.4.2021. För anmälan utanför ansökningstid se punkt 5. 

2. Blanketten kan skickas med skyddad e-post vilket innebär att du identifierar dig med nätbankskoder, Mobil ID eller med ett personkort med chip. Identifieringen fungerar som underskrift för blanketten.

a) Ladda ner ansöknings- eller anmälningsblanketten till din dator. Blanketterna finns längre ner på denna sida.
b) Stäng webbläsarfönstret där blanketten är öppen.
c) Öppna blanketten du laddat ner till din dator. Fyll i den och spara den med elevens namn, fornamn_efternamn. Stäng blanketten och öppna den igen. Kontrollera att uppgifterna sparats. Stäng blanketten.

d) Återvänd till denna webbsida och klicka på länken Skicka eftisblankett med skyddad e-post. Länken finns längre ner på denna sida.
e) Skriv in din e-postadress i fältet Avsändare. Fortsätt till identifieringen.
f) Fortsätt med processen tills du når vyn Nytt meddelande (Uusi viesti). I ämnesraden (Aihe) skriver du Eftisansökan. Tryck på Välj filer (Valitse tiedostot) nere i vänster hörn. Välj filen du fyllt i och sparat på din dator. Klicka på Bifoga (Liitä) och sedan på Skicka (Lähetä).

Ansökningsblanketten kan också skickas till: Fostrans- och utbildningssektorn, Eftermiddagsverksamhet, PB 51300, 00099, Helsingfors stad. Det är också möjligt att vardagar mellan klockan 8.00–16.00 lämna in blanketten på adressen Töysägatan 2 D, 00510 Helsingfors.

På grund av coronaepidemin är det inte möjligt att lämna in ansökningar till skolelevernas eftermiddagsverksamhet och anmälningsblanketter till lekparkerna direkt till verksamhetsställena och lekparkerna.

3. Ett meddelande om placering i lekparkernas eftermiddagsverksamhet postas till vårdnadshavarna under sommaren 2021. Beslutet om skolornas eftermiddagsverksamhet postas till vårdnadshavarna under sommaren 2021.

4. Eftermiddagsverksamheten börjar läsårets första dag och fortsätter till läsårets slut.

5. Utanför ansökningstiden ska anmälan till lekparker i första hand skickas med skyddad e-post. Det är också möjligt att skicka anmälningsblanketten per post till lekparken. Lekparkernas kontaktuppgifter hittar du på våra webbsidor eller på servicekartan.  

Ansökningar till skolornas eftermiddagsverksamhet ska i första hand skickas med skyddad e-post eller per post till adressen Fostrans- och utbildningssektorn, Eftermiddagsverksamhet, PB 51300, 00099 Helsingfors stad.

Blanketter och länkar
16.12.2020 16:12