Hoppa till innehållet

Eftermiddagsverksamhet

Ansökningstiden är 22.3–23.4.2021

Här kan du bläddra bland alternativ / eftissok.hel.fi

 Anvisning för ansökan

1. Ansökningstiden för eftermiddagsverksamheten är  22.3−23.4.2021. För ansökan utanför ansökningstid se punkt 5. 

2. Blanketten kan skickas med skyddad e-post vilket innebär att du identifierar dig med nätbankskoder, Mobil ID eller med ett id-kort med chip. Identifieringen fungerar som underskrift för blanketten.

a) Ladda ner ansökningsblanketten till din dator. Blanketterna finns längre ner på denna sida.
b) Stäng webbläsarfönstret där blanketten är öppen.
c) Öppna blanketten du laddat ner till din dator. Fyll i den och spara den med elevens namn, fornamn_efternamn. Stäng blanketten och öppna den igen. Kontrollera att uppgifterna sparats. Stäng blanketten.

d) Återvänd till denna webbsida och klicka på länken Skicka eftisblankett med skyddad e-post. Länken finns längre ner på denna sida.
e) Skriv in din e-postadress i fältet Avsändare. Fortsätt till identifieringen.
f) Fortsätt med processen tills du når vyn Nytt meddelande (Uusi viesti). I ämnesraden (Aihe) skriver du Eftisansökan. Tryck på Välj filer (Valitse tiedostot) nere i vänster hörn. Välj filen du fyllt i och sparat på din dator. Klicka på Bifoga (Liitä) och sedan på Skicka (Lähetä).

Ansökningsblanketten kan också skickas till: Fostrans- och utbildningssektorn, Eftermiddagsverksamhet, PB 51300, 00099 Helsingfors stad eller läggas i postlådan på adressen Töysägatan 2 D, 00510 Helsingfors.

På grund av coronaepidemin är det inte möjligt att lämna in ansökningar till skolelevernas eftermiddagsverksamhet direkt till verksamhetsställena och lekparkerna.

3. Beslutet om en plats i eftermiddagsverksamhet postas till vårdnadshavarna senast 1.7.2021.

4. Eftermiddagsverksamheten börjar läsårets första dag och fortsätter till läsårets slut.

5. Utanför ansökningstiden ska ansökningar till skolornas eftermiddagsverksamhet i första hand skickas med skyddad e-post eller per post till adressen Fostrans- och utbildningssektorn, Eftermiddagsverksamhet, PB 51300, 00099 Helsingfors stad.

Blanketter och länkar
04.02.2021 12:14