Kalenteri uudistui: Tutustuu uuteen, helsinkiläisten kanssa suunniteltuun kalenteriin osoitteessa tapahtumat.hel.fi.

Evenemangskalender

inställt: Peruutettu: NouNous Festival 2020

ti  – sö 

Cirko - Centrumet för nycirkus, Gasverksgatan 1/4, byggnad 8, Helsingfors

EVENEMANGET INSTÄLLT.

NouNous Festival järjestetään perinnettä ylläpitäen joulukuun ensimmäisellä viikolla, kun kotimainen ja kansainvälinen fyysisen komedian parhaimmisto kokoontuu jälleen Cirkoon.

Tänä vuonna esitysten teemat vievät jatkuvan liikkeen maailmasta suurten illuusioiden kautta energisyyden ja äärirajojen huipentumiin. Festivaalin neljä eri esitystä ovat kaikki maailman, Suomen, tai Helsingin ensi-iltoja.

Festivaaliviikon aloittaa Luis Sartori do Valen ja Thom Moncktonin hurmaava Pendulum. Heilurimainen liike ja sen riemukkaat variaatiot johdattavat näyttämön kahta aristokraattia ja katsojia alitajunnan eri sopukoihin.

Rovaniemen kulttuuripalkinnon saanut Piste Kollektiivi tuo festivaalille Incredible Michael Might and His Amazing Magic Show'm, joka vie toisenlaiselle matkalle, suoraan illuusioiden maailmaan.

Red Hot Condition - Company Afterclapin ensimmäinen teos - tuo mukanaan jättiannoksen energisyyttä ja maailmanluokan sirkusta Nelli Kujansivun ja Aaron Hakalan välityksellä Tukholmasta.

Maailman ensi-iltansa saa Only Bones v1.6 - Marina Cherry. Montanasta lähtöisin oleva sirkustaiteilija loihtii lavalle mikromaailman apunaan yksi lamppu ja rajattu neliömetrin tila.

Festivaalin kuratoinnista vastaavat aiempien vuosien tapaan Jenni Kallo ja Kallo Collectiven taiteellinen johtaja Thom Monckton.

Cirko
1.-6.12.

Liput 16,50-22,50€ sekä sarjalippu 50€ Tiketistä

Koronatilanteen vuoksi festivaalilla ei tarjota ravintolapalveluita. Esityksiin on myynnissä vain rajattu määrä lippuja. Hygienian, turvavälien ja kasvomaskien osalta noudatetaan viranomaisohjeistuksia.

JAA
Lägga in i kalender (.ics)
Lägga in i Google-kalender
   
På kartan
Inträde till evenemanget

16,50-50€

Köp biljett

Upplysningar

Evenemangets webbplats

Evenemang:

15:00

Länken till evenemang Alppipuiston kesä goes Suvilahti 2021

Södervik

”Alppipuiston kesä goes Suvilahti” är tre evenemang som hämtar sommarens varma stämning mitt i Helsingfors mörkaste vintertid.

15:00

Länken till evenemang Alppipuiston kesä goes Suvilahti 2021

Södervik

”Alppipuiston kesä goes Suvilahti” är tre evenemang som hämtar sommarens varma stämning mitt i Helsingfors mörkaste vintertid.

fr

00:01

23:59

Länken till evenemang DocPoint -dokumentärfilmsfestivalen 2021

Internet

DocPoint-festivalen för fram årets bästa finländska dokumentärer och fynd från hela världen.