Suoraan sisältöön

Malmin terveysasema

 

Malmin terveysasema toimii koronaterveysasemana

Kaikki helsinkiläiset hengitystieoireiset tai kuumeisesta ripulista ja pahoinvoinnista kärsivät lääkärin arviota vaativat potilaat ohjataan koronaterveysasemille. Muilla terveysasemilla ei hoideta potilaita, joilla on edellä mainittuja oireita.

Malmin koronaterveysasema on avoinna ma–pe klo 8–16.

Asiakkaita palvellaan kiireellisyysjärjestyksessä. Asemalle ei ole ajanvarausta.

Käytä kasvomaskia sosiaali- ja terveyspalveluissa

Suosittelemme yli 15-vuotiaita käyttämään kasvomaskia kaikissa sosiaali- ja terveyspalvelujen toimipisteissä.

Lue lisää maskisuosituksesta Helsingin koronavirussivustolta.Terveydenhuollon sähköisessä asioinnissa katko 25.11.2020 klo 22 alkaen

Terveydenhuollon sähköisessä asioinnissa on katko 25.11.2020 klo 22–23. Tänä aikana asiointipalvelut eivät ole käytettävissä (katko ei koske hammashoidon sähköistä asiointia). Pahoittelemme asiaa.


Tarkista reseptin uusimispyyntösi

Potilastietojärjestelmän päivityksen vuoksi Omakannassa tai apteekissa tehdyt reseptien uusimispyynnöt eivät ole välttämättä kirjautuneet 5.-9.11. välisenä aikana.

Tee tarvittaessa uusimispyyntö Omakannassa tai ole yhteydessä asiointi.hel.fi:n kautta tai soittamalla terveysasemalle.


Terveysasemilla turvallista asioida myös korona-aikana – kiireettömissä palveluissa voi olla viivettä

Koronavirusepidemiasta johtuen hoitoon pääsy kiireettömissä asioissa voi viedä terveysasemilla jonkin verran tavallista pidempään. Terveysasemat ovat auki, eikä varattuja aikoja tarvitse perua. Terveyspalveluissa on turvallista asioida.

Omasta ja läheisten terveydestä on tärkeää huolehtia myös koronaepidemian aikana, olipa kysymys kiireellisestä vaivasta tai pitempiaikaisen sairauden hoidosta.
Hoitoon hakeutumisen pitkittäminen voi olla kohtalokasta, jos sairaudet pääsevät pahenemaan.

Terveysasemalla sinut ottaa vastaan aulatervehtijä, jonka tehtävänä on taata turvallinen asiointi. Aulatervehtijä tekee muutaman kysymyksen ja ohjaa sinut eteenpäin. Kiitoksia yhteistyöstä!

Huom! Koronatilanteen vuoksi lääkärit eivät tee synnytysten jälkitarkastuksia tai 1,5- ja 4-vuotiaiden lääkärintarkastuksia muuten kuin erityistapauksissa. Pahoittelemme tilannetta.

Epäiletkö itselläsi koronavirustartuntaa?

Tee oirekysely verkossa osoitteessa omaolo.fi. Saat oireidesi perusteella toimintaohjeet ja voit tarvittaessa varata ajan koronavirustestiin.

Jos et pysty tekemään oirearviota, soita Helsingin koronavirusneuvontaan, p. 09 310 10024 (joka päivä klo 8–18).

Kun koronavirusneuvonta on kiinni ja koronaan viittaavat oireet ovat lieviä, odota seuraavaan päivään. Jos asia ei voi odottaa koronaneuvonnan aukeamista tai kyse on muusta kiireellisestä sairaudesta, palvelee sinua Päivystysapu, p. 116 117.


Malmin terveysaseman asiakkaita palvelevat 19.3. alkaen:

Lisätietoa16.11.2020 10:08