Suoraan sisältöön

Sähköinen terveystarkastus ja -valmennus

Kiinnostaisiko sinua tietää eliniän ennusteesi? Tiedätkö miten paljon elintapasi vaikuttavat terveyteesi ja hyvinvointiisi? Näihin ja moniin muihin terveyttäsi koskeviin kysymyksiin voit saada vastauksen Suomalaisen lääkäriseura Duodecimin sähköisen terveystarkastuksen avulla.  

Sähköinen terveystarkastus ja -valmennus on maksuton palvelu, jota voivat käyttää kaikki helsinkiläiset.

Sähköisestä terveystarkastuksesta saat raportin ja lisätietoja terveyteesi vaikuttavista tekijöistä. Halutessasi voit ottaa käyttöösi sähköisen terveysvalmennuksen, jossa voit asettaa itsellesi elintapoihisi liittyviä tavoitteita ja seurata edistymistäsi.

Aloita sähköinen terveystarkastus napsauttamalla alla olevaa kuvaa:

Sähköinen terveystarkastus ja -valmennus

Kyse ei ole kaupungin lakisääteisestä palvelusta vaan Duodecimin tarjoamasta vapaaehtoisesta palvelusta. Duodecim on henkilötietojen rekisterinpitäjä ja käsittelee tietoja omaan käyttötarkoitukseensa.

Duodecimin Omahoito

 Duodecimin Omahoito tarjoaa sinulle hyödyllistä ja luotettavaa sairaus- ja riskitekijäkohtaista tietoa kotona tapahtuvan hoidon avuksi.

Duodecimin Omahoito - siirry palveluun


JAA
30.03.2020 09:07

Kundit kondikseen, 40-vuotiaan miehen terveystarkastus

Kaikki tänä vuonna 40 täyttävät miehet voivat tehdä sähköisen terveystarkastuksen. Sähköisen terveystarkastuksen avulla saa tietoa terveyteen vaikuttavista tekijöistä ja näkee, miten elämäntavat vaikuttavat arvioituun elinikään ja riskiin sairastua elinikää lyhentäviin ja elämänlaatua heikentäviin sairauksiin.

Lisää aiheesta