Suoraan sisältöön

Itsehoito

Terveysneuvontaa vuorokauden ympäri

Saat terveysneuvontaa vuorokauden ympäri terveyspalvelujen chatbotista, Omaolo-palvelusta ja terveysneuvontapuhelimesta.

  • Terveysasemien chatbot ohjaa hakemaan terveyspalveluja oikeasta paikasta ja neuvoo myös hammashoitoon, mielenterveyteen, päihteisiin ja sosiaalipalveluihin liittyvissä asioissa. Tarvittaessa chatbot yhdistää sinut esimerkiksi kaupungin sähköiseen asiointiin, Omaoloon, Omakantaan tai sosiaalineuvonnan chattiin. Löydät chatbotin esimerkiksi tämän sivun oikeasta alakulmasta.
  • Voit arvioida hoidon tarvetta ja saada hoito-ohjeita Omaolo-palvelussa.
  • Kiireellisessä asiassa oman terveysaseman ollessa suljettu soita Päivystysavun numeroon 116 117.
  • Soita terveysneuvonnan numeroon 09 310 10023, kun sinulla on kiireettömiä terveyteen tai terveyspalveluihin liittyviä kysymyksiä tai hyödynnä muita sähköisiä palveluita.

Katso myös: Mistä apua äkillisiin terveysongelmiin?

Etsi tietoa oireen tai sairauden perusteella

Duodecimin ylläpitämästä Terveyskirjastosta saat luotettavaa tietoa terveydestä ja sairauksien hoidosta. Kirjoita hakusana alla olevaan ruutuun.


 Duodecimin Omahoito tarjoaa sinulle hyödyllistä ja luotettavaa sairaus- ja riskitekijäkohtaista tietoa kotona tapahtuvan hoidon avuksi.

Duodecimin Omahoito - siirry palveluun


Itsehoitosivujen oire- ja sairaushakemisto

Alla olevat linkit vievät Helsingin itsehoitosivuilla olevaan oire- ja sairaushakemistoon, jonka linkkien kautta pääset lukemaan erilaisista oireista ja sairauksista ja niiden omatoimisesta hoidosta. Linkkien kohteena on Lääkärikirja Duodecim, ellei toisin ole mainittu.

Oireet


Sairaudet10.02.2020 14:56