Suoraan sisältöön

Pakilan työkeskus

Käytä kasvomaskia sosiaali- ja terveyspalveluissa

Suosittelemme yli 15-vuotiaita käyttämään kasvomaskia kaikissa sosiaali- ja terveyspalvelujen toimipisteissä.

Lue lisää maskisuosituksesta Helsingin koronavirussivustolta.


Työtoiminta korona-aikana

 • Kuntouttavaa ja vammaisten henkilöiden työtoimintaa tarjotaan edelleen kaikille nykyisille asiakkaille Pakilan työkeskuksessa, Avotyötoiminnassa ja Uusix-verstailla. Osa palvelusta tarjotaan etäpalveluna.

 • Kuntouttavan ja vammaisten henkilöiden työtoiminnan lähipalveluun ei oteta uusia asiakkaita. Etäpalvelussa on mahdollista aloittaa ja jo sovitut aloitukset toteutetaan. Palveluun hakeutuville asiakkaille soitetaan ja heidän tilanteensa arvioidaan.

 • Työtoimintapaikoissa ei järjestetä kasvotusten ryhmätyövalmennusta, tapahtumia, retkiä tai tutustumiskierroksia.

 • Pakilan työkeskuksen tuotteiden noutopalvelupiste ja Uusix-verstaiden kaupat ja palvelupisteet (rakennusosien kierrätys ja fillari— ja PCkierrätys) suljetaan lukuun ottamatta Uusixin Hakaniemen hallin pop-up-kauppaa, joka palvelee 23.12. saakka.


  Yllä olevat toiminnan muutokset ovat voimassa 4.1.2021 saakka.


 • Avoinna ma–pe klo 8–16

  Jakokunnantie 26-28, 00660 Helsinki
  Kartta, liikenneyhteys, esteettömyys
  PL 8642, 00099 Helsingin kaupunki
  Puh. 09 3106 9740
  www.pakilantyökeskus.fi      

  Huonekaluja.

  Pakilan työkeskus tarjoaa kuntouttavia työllistymispalveluja erilaisissa elämäntilanteissa oleville helsinkiläisille. Työkeskuksen vahva tuotannollinen toiminta mahdollistaa monipuolisen ja mielekkään työtoiminnan ammattilaisten ohjauksessa. Toiminnan tavoitteena on kehittää henkilöiden työelämävalmiuksia, elämänhallintaa ja ammattitaitoa sekä parantaa mahdollisuuksia työllistyä avoimille työmarkkinoille.

  Työkeskus kierrättää, kunnostaa, entisöi ja valmistaa pääasiassa kaupungin yksiköiden kalusteita. Toiminta jakaantuu seitsemään osastoon, jotka ovat metalli- ja puuosastot, maalaamo, verhoomo, kalustevarasto, keittiö ja puhtaanapito sekä toimisto. Kaikille osastoille on tilanteen mukaan mahdollista päästä kuntouttavaan työtoimintaan tai työkokeiluun. Pakilan varaston myymälä myy kierrätykseen tulleita kaupungin poistokalusteita ja  Pakilan työkeskuksen eri osastojen valmistamia tuotteita.  25.11.2020 15:36