Suoraan sisältöön

Kuntouttava työtoiminta

Käytä kasvomaskia sosiaali- ja terveyspalveluissa

Suosittelemme yli 12-vuotiaita käyttämään kasvomaskia kaikissa sosiaali- ja terveyspalvelujen toimipisteissä.

Lue lisää maskisuosituksesta Helsingin koronavirussivustolta.


Työtoiminta korona-aikana

 • Kuntouttavaa ja vammaisten henkilöiden työtoimintaa tarjotaan edelleen Pakilan työkeskuksessa, Avotyötoiminnassa ja Uusix-verstailla. Osa palvelusta tarjotaan etäpalveluna.

 • Kuntouttavan ja vammaisten henkilöiden työtoiminnan lähipalveluun sekä etäpalveluun otetaan myös uusia asiakkaita. Kuntouttavaan työtoimintaan voi hakeutua alueellisen aikuisten ja nuorten sosiaalityön, lastensuojelun jälkihuollon, psykiatria- ja päihdepalveluiden sosiaalityön tai Helsingin työllisyyspalveluiden kautta. Vammaisten henkilöiden työtoimintaan hakeudutaan sosiaalisen kuntoutuksen tiimin kautta.

 • Työtoimintapaikoissa ei järjestetä kasvotusten ryhmätyövalmennusta, tapahtumia, retkiä tai tutustumiskierroksia.

 • Pakilan työkeskuksen myymälä ja tuotteiden noutopalvelupiste sekä Uusix-verstaiden kaupat ja palvelupisteet (rakennusosien kierrätys ja fillari— ja PCkierrätys) ovat suljettuina. Uusix Suvilahden toimeentulotukitekstiilien palvelupiste sekä Hakaniemen hallin myymälä ovat avoinna. Hakaniemen hallin kauppa palvelee vuoden 2021 loppuun saakka.


  Yllä olevat toiminnan muutokset ovat voimassa 30.4.2021 saakka.


 • Hopeatie 6, 00440 Helsinki
  PL 8680 00099 Helsingin kaupunki
  Faksi 09 3104 1471

  Kuntouttavan työtoiminnan tarkoituksena on parantaa asiakkaan elämänhallintaa sekä luoda edellytyksiä työllistymiselle.  25.11.2020 15:34