Suoraan sisältöön

Luonto- ja ympäristöryhmät

Käytä kasvomaskia sosiaali- ja terveyspalveluissa

Suosittelemme yli 12-vuotiaita käyttämään kasvomaskia kaikissa sosiaali- ja terveyspalvelujen toimipisteissä.

Lue lisää maskisuosituksesta Helsingin koronavirussivustolta.


Työtoiminta korona-aikana

 • Kuntouttavaa ja vammaisten henkilöiden työtoimintaa tarjotaan Pakilan työkeskuksessa, Avotyötoiminnassa ja Uusix-verstailla. Osa palvelusta tarjotaan etäpalveluna.

 • Kuntouttavan ja vammaisten henkilöiden työtoiminnan lähipalveluun sekä etäpalveluun otetaan myös uusia asiakkaita. Kuntouttavaan työtoimintaan voi hakeutua alueellisen aikuisten ja nuorten sosiaalityön, lastensuojelun jälkihuollon, psykiatria- ja päihdepalveluiden sosiaalityön tai Helsingin työllisyyspalveluiden kautta. Vammaisten henkilöiden työtoimintaan hakeudutaan sosiaalisen kuntoutuksen tiimin kautta.

 • Pakilan työkeskuksen myymälä ja tuotteiden noutopalvelupiste avataan 1.6.

 • Uusix-verstaiden Kyläsaaren kaupat ja palvelupisteet (rakennusosien kierrätys ja fillari— ja PCkierrätys), Uusix Suvilahden toimeentulotukitekstiilien palvelupiste sekä Hakaniemen hallin myymälä ovat avoinna. 

 • Palveluissa ja myymälöissä noudatetaan koronaturvallista asiointia ja asiakasmääriä rajoitetaan tarvittaessa.  • Vastaava työnjohtaja Ismo Ahokainen
  Puh. 09 3103 2504


  Avotyötoiminnan Luonto- ja ympäristöryhmissä on 11 kymmenen hengen työryhmää. Ryhmillä on siirrettävät työmaatukikohdat, jotka on sijoitettu työkohteiden läheisyyteen. Ryhmät työskentelevät työnjohtajan johdolla Helsingin kaupungin rakentamispalvelu Staran avustavissa ja täydentävissä ympäristö- ja viheralan työtehtävissä. Viheralan työkokemusta tai koulutusta eri tarvita, vaan työnjohtaja perehdyttää työtehtäviin. Niille, joilla on osaamista alalta, pyritään järjestämään vaativampia tehtäviä. Viheralan työtehtävistä on mahdollista saada osaamistodistus.

  Lisätietoa antavat vastaavat työnjohtajat Ismo Ahokainen puh. 09 3103 2504 ja Sakari Jaatinen puh. 09 3103 2519.  27.11.2020 15:15