Suoraan sisältöön

Rakennus- ja kiinteistöryhmät

Käytä kasvomaskia sosiaali- ja terveyspalveluissa

Suosittelemme yli 12-vuotiaita käyttämään kasvomaskia kaikissa sosiaali- ja terveyspalvelujen toimipisteissä.

Lue lisää maskisuosituksesta Helsingin koronavirussivustolta.


Työtoiminta korona-aikana

 • Kuntouttavaa ja vammaisten henkilöiden työtoimintaa tarjotaan Pakilan työkeskuksessa, Avotyötoiminnassa ja Uusix-verstailla. Osa palvelusta tarjotaan etäpalveluna.

 • Kuntouttavan ja vammaisten henkilöiden työtoiminnan lähipalveluun sekä etäpalveluun otetaan myös uusia asiakkaita. Kuntouttavaan työtoimintaan voi hakeutua alueellisen aikuisten ja nuorten sosiaalityön, lastensuojelun jälkihuollon, psykiatria- ja päihdepalveluiden sosiaalityön tai Helsingin työllisyyspalveluiden kautta. Vammaisten henkilöiden työtoimintaan hakeudutaan sosiaalisen kuntoutuksen tiimin kautta.

 • Pakilan työkeskuksen myymälä ja tuotteiden noutopalvelupiste avataan 1.6.

 • Uusix-verstaiden Kyläsaaren kaupat ja palvelupisteet (rakennusosien kierrätys ja fillari— ja PCkierrätys), Uusix Suvilahden toimeentulotukitekstiilien palvelupiste sekä Hakaniemen hallin myymälä ovat avoinna. 

 • Palveluissa ja myymälöissä noudatetaan koronaturvallista asiointia ja asiakasmääriä rajoitetaan tarvittaessa. 


 • Vastaava työnjohtaja Sakari Jaatinen
  puh. 09 3103 2519

  Avotyötoiminnan Rakennus- ja kiinteistöryhmissä on 13 kymmenen työntekijän ryhmää, jotka tekevät erilaisia kunnostus- ja huoltotöitä työnjohtajan johdolla Sosiaali- ja terveystoimialan, HELENin, Helsingin Sataman, Helsingin Seudun Ympäristöpalvelujen HSY:n, Rakennetun omaisuuden hallinnan RoHa:n, Liikuntapaikkojen ja Tukkutorin toimipisteissä. Työt ovat usein avustavia ja täydentäviä eikä alan työkokemusta tai koulutusta tarvita. Osa töistä on myös vaativampia ammattitöitä, missä voi hyödyntää omaa ammattiosaamistaan. Rakennus- ja kiinteistöalan työtehtävistä on mahdollista saada osaamistodistus. 

  Lisätietoa antavat vastaavat työnjohtajat Ismo Ahokainen puh. 09 3103 2504 ja Sakari Jaatinen puh. 09 3103 2519.  27.11.2020 15:09