Suoraan sisältöön

Avotyötoiminta

 

Tervetuloa mukaan työtoimintaan!

Tarjoamme työtoimintamahdollisuuksia eri työllistymisen vaiheessa oleville nuorten palvelujen ja aikuissosiaalityön työttömille sekä Helsingin työllisyyspalvelujen asiakkaille.

Meillä on tarjolla työtoimintapaikkoja erityisesti tehtävissä, joita hoidetaan ulkosalla. Mukaan työtoimintaan pääset matalalla kynnyksellä.

Avotyötoimintaan voi hakeutua alueellisen aikuisten ja nuorten sosiaalityön, lastensuojelun jälkihuollon, psykiatria- ja päihdepalveluiden sosiaalityön tai Helsingin työllisyyspalveluiden kautta. Vammaisten henkilöiden työtoimintaan hakeudutaan sosiaalisen kuntoutuksen tiimin kautta.

Räätälöimme työtoimintajaksot kuntoutujien yksilöllisten tarpeiden ja toimintakyvyn mukaisesti. Meillä työskennellään tyypillisesti 2–4 päivänä viikossa, 4–6 tuntia päivässä.

Avotyötoimintaan pääset, vaikka sinulla ei olisi aiempaa työkokemusta tai koulutusta. Lisäksi voit kartuttaa taitojasi työtoiminnan aikana aidoissa työtehtävissä ja työympäristössä.

Stadin soten avotyötoiminnassa on kolme tiimiä:

Lisäarvoa työvalmennuksesta

Työtoimintajakson aikana tarjoamme kuntoutujalle myös yksilöllistä työ- ja osallisuusvalmennusta sekä sosiaalista kuntoutusta. Kiinnostuneita rohkaistaan kouluttautumiseen ja mahdolliseen paluuseen työelämään.

Työtoiminnan aikana kuntoutuva asiakas voi suorittaa erilaisia työhön suuntaavia koulutusosioita ja kursseja. Järjestämme tutustumiskäyntejä työpaikoille ja oppilaitoksiin.

Lisätietoa vammaisten henkilöiden työtoiminnasta  



17.08.2022 08:24