Tukikodit

Palvelualue koko Helsinki

Tukikodit on tarkoitettu asiakkaille, jotka eivät päihdeongelman tai muun syyn vuoksi selviydy itsenäisessä asumisessa tai solutukiasunnossa.

Vastaava ohjaaja Raisa Heikkuri puh. 09 3107 3970
Ohjaaja Tomi Salmela puh. 09 3107 3412
Ohjaaja Kirsi Teitto puh. 09 3106 4288
 

Tukikodit 

 
KULOSAAREN TUKIKOTI

Svinhufvudinkuja 3, 00570 Helsinki
Näytä kartalla, Hae liikenneyhteys
Puh. 050 401 8954, 09 6211 211
Puh. 09 3107 3969, ohjaajat
Faksi 09 3105 3081

Vastaava ohjaaja Raisa Heikkuri puh. 09 3107 3970

Kulosaaren tukikoti tarjoaa asumispalveluita asunnottomille nuorille aikuisille, naisille sekä miehille. Tukikodissa on 22 asuinpaikkaa. Henkilökuntaa on paikalla ympärivuorokauden. Sosiaalityöntekijä käy tukikodilla säännöllisesti viikoittain.

Tukikodin toiminnan tarkoituksena on
- Asukkaat kotoutumisen, kuntoutumisen, kouluttautumisen tai työssäkäymisen sekä arkielämän hallinnan jälkeen kykenisivät omatoimiseen sekä itsenäisempään asumiseen.
- Tukikodin henkilökunta tukee asukkaita kaikissa arkielämän toiminnoissa.

Ohjaajat Ulla Aarnilampi, Olli Happonen, Tiia Nurmilinna, Mika Palmu, Tomi Salmela ja Rami Sarinurmi

 

 
PAKILAN TUKIKOTI

Kyläkunnantie 95, 00660 Helsinki
Näytä kartalla, Hae liikenneyhteys, Esteettömyys
Puh. 09 3107 3336
Ohjaaja Päivi Tauriainen

Pakilan tukikoti on tarkoitettu asunnottomille eläkkeelle siirtyville tai eläkkeellä oleville miehille, jotka tarvitsevat tukea joko päihteidenkäytön hallinnassa tai muuten jokapäiväisessä elämässä selviytymisessä, mutta kykenevät kuitenkin omatoimiseen asumiseen tukipalvelujen turvin.

Tukikodissa on ohjaaja paikalla arkisin maanantaista perjantaihin, ja sosiaalityöntekijä käy säännöllisesti. Lisäksi käytetään tarvittaessa alueen kotihoidon palveluita. Tukikodissa on 28 asuinpaikkaa. Jokaisella asukkaalla on oma huone neljän hengen solussa, jossa keittiö, WC ja kylpyhuone ovat yhteisiä. Lisäksi tukikodeissa on sauna, pesutupa ja työntekijän toimistotila. Tukikodin alakerran huoneet soveltuvat myös liikuntarajoitteisille.

 

 
PIHLAJAMÄEN TUKIKOTI

Liuskekuja 10, 00710 Helsinki
Näytä kartalla, Hae liikenneyhteys, Esteettömyys
Puh. 09 3107 3468
Ohjaaja Taina Kivelä

Pihlajamäen tukikoti on tarkoitettu asunnottomille eläkkeelle siirtyville tai eläkkeellä oleville miehille, jotka tarvitsevat tukea joko päihteidenkäytön hallinnassa tai muuten jokapäiväisessä elämässä selviytymisessä, mutta kykenevät kuitenkin omatoimiseen asumiseen tukipalvelujen turvin.

Tukikodissa on ohjaaja paikalla tavattavissa, ja sosiaalityöntekijä käy säännöllisesti. Lisäksi käytetään tarvittaessa alueen kotihoidon palveluita. Tukikodissa on 28 asuinpaikkaa. Jokaisella asukkaalla on oma huone neljän hengen solussa, jossa keittiö, WC ja kylpyhuone ovat yhteisiä. Lisäksi tukikodeissa on sauna, pesutupa ja työntekijän toimistotila. Tukikodin alakerran huoneet soveltuvat myös liikuntarajoitteisille.

 

 
PITÄJÄNMÄEN TUKIKOTI

Kornetintie 14, 00380 Helsinki
Näytä kartalla, Hae liikenneyhteys, Esteettömyys

Pitäjänmäen tukikoti on 11-paikkainen asunnottomille miehille tarkoitettu asumisyksikkö. 
Asukkailla on omat peruskalustetut huoneet, mutta keittiö, olohuone, wc, suihku ja sauna ja pesutupa ovat yhteiskäytössä.
Sosiaaliohjaaja käy tukikodilla säännöllisesti.

 

 
PUKINMÄEN TUKIKOTI

Sunilantie 2, 00720 Helsinki
Näytä kartalla, Hae liikenneyhteys, Esteettömyys
Puh. 09 3107 3936
Ohjaaja Minna Koivuhuhta

Pukinmäen tukikoti on tarkoitettu asunnottomille eläkkeelle siirtyville tai eläkkeellä oleville miehille, jotka tarvitsevat tukea joko päihteidenkäytön hallinnassa tai muuten jokapäiväisessä elämässä selviytymisessä, mutta kykenevät kuitenkin omatoimiseen asumiseen tukipalvelujen turvin.

Tukikodissa on ohjaaja paikalla arkisin maanantaista perjantaihin, ja sosiaalityöntekijä käy säännöllisesti. Lisäksi käytetään tarvittaessa alueen kotihoidon palveluita. Tukikodissa on 28 asuinpaikkaa. Jokaisella asukkaalla on oma huone neljän hengen solussa, jossa keittiö, WC ja kylpyhuone ovat yhteisiä. Lisäksi tukikodeissa on sauna, pesutupa ja työntekijän toimistotila. Tukikodin alakerran huoneet soveltuvat myös liikuntarajoitteisille.JAA
03.07.2017 08:30