Asukastalo Myllärin tilojen vuokraus

Asiakaspalvelu puh. 09 3107 3013 ja 040 825 6956
myllarin.tilavaraukset@hel.fi 
Varaustilanteen voi tarkistaa etukäteen osoitteesta.  

Myllärin tiloja voi varata ja vuokrata Myllärin käyttäjäneuvoston ohjeistuksen mukaisesti. Asukastalo Myllärissä vastuullisena paikallisena yhdistyksenä toimii Myllypuro-seura ry ja päivittäisen toiminnan tuki tulee sosiaali- ja terveystoimialan asukastalotyöntekijöiltä.  Asukastalon tilavarauksen jälkeen tilojen tilapäisestä käytöstä tehdään vuokrasopimus ennen tilojen käyttöönottoa. Mylläri vuokraa tilojaan edulliseen hintaan tai ilmaiseksi yleishyödylliseen kerho- ja järjestötoimintaan, jotka järjestävät tiloissa toimintaa alueen asukkaille.

Myllärin vuokrattavat tilat ovat: kokoushuone, sali A, sali B ja keittiö. Kaikkiin näihin tiloihin kuljetaan aulan kautta. Lisäksi aulaa varataan maksutta taidenäyttelyille.

Kokoushuone on tarkoitettu pääsääntöisesti kokousten järjestämiseen. Huoneessa on istumapaikat kahdeksalletoista henkilölle. Tilan vakiovarusteina ovat videotykki, valkotaulu ja valkokangas. Kokoushuoneen koko on 39 m2.

Sali A on monitoimitila, jonka etuosassa sijaitsee näyttämö. Salissa on videotykki, äänentoistolaitteet vaativaakin musiikki- ja elokuvaesitystä varten. Salia A voi käyttää joko yksin tai yhdessä Sali B kanssa. Salit voi tarvittaessa erottaa siirtoseinällä. Tilaan saa istumapaikat 28 henkilölle pöydän ääreen. Jakkaroilla saa lisää istumapaikkoja. Sali A:n koko on 54,5 m2.

Sali B on toinen monitoimitila. Tilassa on tv. Tilaan saa istumapaikkoja 28 henkilölle pöydän ääreen. Jakkaroilla saa myös lisää istumapaikkoja. Sali B:n koko on 55,5 m2.

Keittiö on varustettu kahdella hellalla, astianpesukoneella, mikroaaltouunilla, jääkaapilla ja veden- ja kahvinkeittimillä. Keittiön koko on noin 10 m2.

Lisätietoja       JAA
03.11.2017 12:56