Suoraan sisältöön

Stadin asukastalo Oulunkylän Seurahuone

Asukastalot ovat avoinna seuraavasti:

Stadin asukastalot Hanna, Kontula, Vuosaari, Saunabaari, Oulunkylän seurahuone, Malmi ja Pihlajamäki ovat avoinna klo 9-16. Asukastalo Myllärin aula on avoinna Mediakirjaston aukioloaikojen mukaan ma-to klo 9-20 ja pe klo 9-16 sekä la klo 10-16. 

Asukastalo Betaniassa on toistaiseksi remonttitauko.

Päivisin toteutamme kasvomaskien jakoa vähävaraisille, hävikkiruoan jakelua ja yhteisöjääkaappitoimintaa sekä ajanvarauksella digitukea talokohtaisesti. Talokohtaiset tiedot löytyvät talojen www-sivuilta. 

Seuraa asukastalojen tiedotteita Facebookissa ja löydät lisää tietoa ajanvarauksella toteutettavista palveluista. Tiedote ajanvarauksesta tulee esille myös talojen oviin. Asukastalojen tapahtumat julkaistaan Helsingin kaupungin tapahtumakalenterissa, talokohtaisilla Facebook sivuilla ja asukastalojen ilmoitustauluilla.

Stadin asukastaloissa noudatamme korona-ajan ohjeistuksia.

Digitukipaikat Helsingissä

Maskien jakelupisteet HelsingissäAvoinna ma-pe klo 9-16

Tietokoneet käytettävissä, kasvomaskien jakoa vähävaraisille, yhteisöjääkaappi ja pienimuotoinen kahvila avoinna. Digitukea tiistaisin ajanvarauksella puh. +358 9 310 40912.Larin Kyöstin tie 7, 00650 Helsinki
Kartta, liikenneyhteys ja esteettömyys
PL 65836, 00099 Helsingin kaupunki
Tilavaraukset, tiedustelut, ryhmät ja ilmoittautumiset 
Toimisto puh. 09 3104 0912
Bändi puh. 09 3104 6815
Sosiaaliohjaaja Elina Pentikäinen puh. 09 3106 9720

Facebook 

Oulunkylän Seurahuone.

Oulunkylän aseman vieressä sijaitseva upea huvila on kaikille avoin olohuone. Talo on aiemmin toiminut mm kylpylänä, ravintolana, kuuden perheen asuintalona ja Pop-jazz opistona.

Oulunkylän Seurahuoneella myydään kahvia, teetä ja pientä syötävää. Käytössä on yhteisöjääkaappi. IT-pisteessä saa digitukea ajanvarauksella. Maanantaisin kokoontuu kaikille avoin bändiryhmä, ja keskiviikkoisin on avoin hiljainen meditaatio. Talossa järjestetään myös monenlaista toimintaa, josta on tietoa ajankohtaista- ja Facebook-sivuilla.  Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan


Asukastalojen tapahtumat16.08.2021 12:26