Suoraan sisältöön

Asukastalo Malmin palvelut

Asukaskahvila ja olohuone

Kahvilasta saa kahvia, teetä ja makeita/suolaisia leivonnaisia erittäin edulliseen hintaan. Leivomme itse! Maanantaista torstaihin klo 11-13 on tarjolla keitto- tai laatikkoruokalounas ja leipää hintaan 3 e. Käytämme lounaan raaka-aineena osittain hävikkiruokaa Stadin Safkasta.

Kahvilassa voi maksaa vain käteisellä. Helsingin Sanomat ja Ilta-Sanomat ovat vapaasti luettavissa.

Olohuone on kaikkien käytettävissä seurusteluun, käsitöihin, lukemiseen, pelien pelaamiseen tai vain rentoutumiseen silloin, kun siellä ei ole muuta (ohjattua) ohjelmaa. Käytettävissä on myös ilmainen wifi ja TV.

Käsityö ja taide

Ompelimossa on kolme ompelukonetta ja kaksi saumuria asiakaskäyttöön. Tarvittaessa saa opastusta ompeluongelmiin sekä ohjausta myös muunlaisissa kädentöissä kuten huovutuksessa tms. Asukastalolla tehtyjä käsitöitä on myös myytävänä edullisin hinnoin.

Otetaan vastaan käsityö-, askartelu- ja taidetarvikkeita, kuten kankaita, lankoja, siveltimiä ja kartonkeja asukastalolla käytettäviksi.

Digituki

Digituki on laitteiden käytön ja sähköisen asioinnin opastusta. Saat apua tietokoneen, kannettavan, tabletin ja älypuhelimen käytössä sekä erilaisten viranomaislomakkeiden täytössä. Palvelu on maksutonta. Opitaan yhdessä turvallisuussäännöksiä noudattaen. Kävijöiden käytössä on kaksi tietokonetta ja monitoimilaite, jolla saa printattua, kopioitua ja skannattua. Viranomaisasiointiin liittyvät tulosteet ovat maksuttomia.

Ajanvaraukset puhelimitse joko vahtimestareiden tai digituen numerosta puh. 09 3105 8576. 

Peloton perjantai mt-ryhmä

Peloton perjantai on matalan kynnyksen kohtaamispaikka yksinäisille ja syrjäytymisvaarassa oleville mielenterveyskuntoutujille. Ryhmä kokoontuu joka perjantai toimintakeskuksen kahvilassa.

Tilavuokraus ilta- ja viikonloppukäyttöön

Kertaluonteiseen ilta- tai viikonloppukäyttöön voi varata joko kahvilan (n. 40 henkeä) tai olohuoneen (n. 15–20 henkeä). Yleishyödyllisille toimijoille tilat ovat ilmaisia ja yksityishenkilöille maksullisia. Tilavaraukset vahtimestarilta, puh. 09 3105 8576.08.09.2021 08:54