Suoraan sisältöön

Malmin toimintakeskuksen palvelut

Asukaskahvila ja olohuone

Kahvilasta saa kahvia, teetä ja makeita/suolaisia leivonnaisia erittäin edulliseen hintaan. Leivomme itse! Maanantaisin on tarjolla keittolounas klo 11-13 hintaan 3 e. Tiistaista torstaihin on lämmin lounas klo 11-13.30 hintaan 5 euroa.

Kahvilassa voi maksaa vain käteisellä. Helsingin Sanomat ja Ilta-Sanomat ovat vapaasti luettavissa.

Olohuone on kaikkien käytettävissä seurusteluun, käsitöihin, lukemiseen, pelien pelaamiseen tai vain rentoutumiseen silloin, kun siellä ei ole muuta (ohjattua) ohjelmaa. Käytettävissä on myös ilmainen wifi ja TV.

Sosiaaliohjaajan neuvonta

Aikuissosiaalityön sosiaaliohjaajalta saa pyynnöstä neuvontaa ja ohjausta erilaisissa elämän ongelmatilanteissa. Lisätietoa:  puh. 09 3106 9960.

Käsityö ja taide

Ompelimossa on kolme ompelukonetta ja kaksi saumuria asiakaskäyttöön. Tarvittaessa saa opastusta ompeluongelmiin sekä ohjausta myös muunlaisissa kädentöissä kuten huovutuksessa tms. Asukastalolla tehtyjä käsitöitä on myös myytävänä edullisin hinnoin.

Kuvataideryhmä kokoontuu kerran viikossa kuvataidepajassa. Siellä tutustutaan taiteen eri tekniikoihin itse tekemällä. Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta tai osaamista.

Otetaan vastaan käsityö-, askartelu- ja taidetarvikkeita, kuten kankaita, lankoja, siveltimiä ja kartonkeja asukastalolla käytettäviksi.

Digineuvola

Digineuvolassa on kaksi tietokonetta, skanneri ja tulostin asiakaskäyttöön. Tarvittaessa saa luottamuksellista apua sähköiseen asiointiin tai oman laitteen käyttöön (kannettavat tietokoneet, tabletit, digikamerat, puhelimet). Digineuvolaan voi varata ajan vahtimestarilta, mutta myös ilman ajanvarausta voi tulla paikalle. Apua saa esimerkiksi KELA:n hakemusten täyttöön, pankkiasioiden hoitoon ja viranomaisasioihin. Viranomaisasioihin liittyvät tulosteet ovat ilmaisia.

Ajanvaraukset puhelimitse joko vahtimestareiden tai digineuvolan numerosta puh. 09 3105 8579. Digineuvolaan voi tulla myös ilman ajanvarausta.

Peloton perjantai mt-ryhmä

Peloton perjantai on matalan kynnyksen kohtaamispaikka yksinäisille ja syrjäytymisvaarassa oleville mielenterveyskuntoutujille. Ryhmä kokoontuu joka perjantai toimintakeskuksen kahvilassa.

Tilavuokraus ilta- ja viikonloppukäyttöön

Kertaluonteiseen ilta- tai viikonloppukäyttöön voi varata joko kahvilan (n. 40 henkeä) tai olohuoneen (n. 15–20 henkeä). Yleishyödyllisille toimijoille tilat ovat ilmaisia ja yksityishenkilöille maksullisia. Tilavaraukset vahtimestarilta, puh. 09 3105 8576.27.08.2020 12:40