Suoraan sisältöön

Kampin kappeli


Avoinna ma-pe klo 8-20, la-su ja arkipyhät klo 10-18

Simonkatu 7, 00100 Helsinki
kampinkappeli@evl.fi      
Johtava sosiaaliohjaaja Irene Pudassalo-Thurman
Puh. 09 3102 4323, 040 336 0918

Kampin kappeli on suomalaisesta puusta rakennettu kohtaamis- ja hiljentymispaikka Narinkkatorilla. Kappeli on ekumeeninen ja toivottaa kaikki tervetulleiksi uskonnosta, elämänkatsomuksesta tai taustasta riippumatta. Kappelilta saa keskusteluapua sekä ohjausta ja neuvontaa sosiaalipalveluihin kotikunnasta riippumatta. Palvelua on tarjolla ilman ajanvarausta vuoden jokaisena päivänä. Apua voi saada myös anonyymisti.

Kappelissa ei pääsääntöisesti järjestetä kirkollisia toimituksia perjantaisen iltahartauden lisäksi. Iltahartaus on klo 18, ja sen kesto on noin 20 minuuttia. Noin kerran kuussa on konsertteja. Muista tapahtumista löydät tietoa Kampin kappelin sivuilta.

Kappelin toiminnasta vastaavat kumppanuusperiaatteella Helsingin seurakuntayhtymä ja Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala. Kappelissa työskentelee neljä sosiaaliohjaajaa, pappi, toiminnanjohtaja, kaksi diakonia, kaksi suntiota sekä vahtimestareita.

Ryhmien toivotaan ottavan yhteyttä ennen vierailua suoraan Kappeliin, mikäli halutaan opastusta tai esittelyä toiminnasta.10.08.2020 09:53