Suoraan sisältöön

Asukastalo Hannan palvelut

tietokonetila

Nettipiste


Nettipiste on avoinna joka päivä Hannan aukioloaikoina kello 9-16. Voit kysyä esimerkiksi puhelinten käytöstä ja muista teknisistä ongelmista laitteiden kanssa.


  Internet-pisteellä voit käyttää tietokonetta ja nettiä maksutta. Käytössäsi on viisi Windows 10 -konetta, joilla voit selailla nettiä, lukea sähköposteja, maksaa laskuja, kirjoittaa tekstiä, tulostaa (tulosteet 0,20 e/ arkki) jne, sekä yksi skanneri. Lisäksi on tablettitietokone, jota voi lainata kuittausta vastaan henkilökunnalta.

   Ilmainen Wi-Fi.


   Digitukea, tietotekniikkaan liittyvää neuvontaa ja opastusta ajanvarauksella klo 9-15. Saat neuvontaa sähköiseen asiointiin. Lisäksi autamme, jos tarvitset apua vaikkapa verkkopankin tai sosiaali- ja terveystoimen palvelujen käyttöön sähköisesti.


   Lounas ja kahvila    

   Kahvila on avoinna ma-pe klo 9.00 - 15.30.
   Lounas on tarjolla tiistaisin ja torstaisin klo 11-13

   Lounaan hintaan (3 e) kuuluu salaatti/raaste tai jälkiruoka, pehmeä leipä ja vesi (grillipäivinä esim. makkara + salaatti ja vesi). Myös kasvisvaihtoehto. Käytämme lounaan raaka-aineena osittain hävikkiruokaa Stadin Safkalta.

   Muita herkkuja puffetista pikkunälkään.

   Vain käteismaksu!

   Hinnasto:
   Ateria 3 € ja santsiannos 1,50 €
   Sämpylät 1,00 - 1,50 €, leivonnaiset 0,50 - 2,00 € ja vohvelit 2 €
   Kahvi 0,80 € ja tee 0,40 €


   Taidenäyttelyt

   Leijasali ja puffetti-aula ovat maksuttomia näyttelytiloja, joihin alueen taiteilijat ja taiteen harrastajat voivat tarjota töitään näytteille. Leijasalin taidenäyttelyt ovat nähtävissä silloin, kun salissa ei ole muuta toimintaa. Näyttelyt vaihtuvat kuukausittain. Näyttelyiden avajaiset pidetään aina kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 16-18.    26.01.2022 13:47