Suoraan sisältöön

Asukastalot

Tietoa viikoittaisesta ohjelmasta julkaistaan asukastalojen Facebook-sivuilla ja hel.fi/asukastalojen-tapahtumat -sivulla.

Vakiovuorohakemukset vuodelle 2021

Helsingin kaupungin asukastalojen vakiovuoroihin tehdään uudet sopimukset 1.1.2021 alkaen ja vanhat sopimukset raukeavat. Voittoa tavoittelemattomilla toimijoilla on mahdollisuus hakea itselleen maksutonta vakiovuoroa asukas- ja kumppanuustaloilta sekä lähiöasemilta.

Asukastalo Betaniasta, Asukastalo Mylläristä, Kumppanuustalo Hannasta, Asukastalo Oulunkylän Seurahuoneelta, Maunulan asukastalo Saunabaarista, Asukastalo Malmin toimintakeskuksesta, Kontulan lähiöasemalta, Pihlajamäen lähiöasemalta ja Vuosaaren lähiöasemalta tiloja annetaan käyttöön pääsääntöisesti arki-illoiksi ja viikonlopuiksi vakiovuorolaisille. Lisäksi tiloja vuokrataan yksittäisiin tapahtumiin ja yksityishenkilöiden maksullisiin perhejuhliin.

Vakiovuoroja voivat hakea ensisijaisesti sellaiset toimijat, joiden toiminta on kaikille avointa, Sote-toimialan arvojen mukaista ja sen toimintaa tukevaa. Toiminnan on oltava osallistujille maksutonta ja edistettävä osaltaan alueen hyvinvointia. Täytetty hakemuslomake toimii perusteluna ja vakuutena sille, miksi tila on luovutettu juuri tietyn toimijan käyttöön.

Haku vakiovuoroihin kestää lokakuun ajan. Haku alkaa 1.10.2020. Hakulomake tulee täyttää ja lähettää 30.10.2020 mennessä.

Täytetyn hakemuksen voi palauttaa asukastalojen henkilökunnalle ja sähköpostilla malmin.toimintakeskus@hel.fi (viestikenttään teksti: vakiovuorohakemus 2021) tai postilla osoitteeseen Tilavaraukset/Asukastalo Malmin Toimintakeskus, Kirkonkyläntie 2 00700 Helsinki.

Lomakkeen voi täyttää ja lähettää myös sähköisesti tästä linkistä.

Tieto vakiovuoron saamisesta ilmoitetaan hakijoille 30.11.2020 mennessä.

Tilojen käyttäjä sitoutuu stadin asukastalojen tilojen käyttöohjeistuksiin turvallisesta tilojen käytöstä koronaohjeistukset huomioiden. Otattehan huomioon, että asukastalojen tiloihin mahtuu noin puolet normaalista turvavälit huomioiden. Lisätietoja talokohtaisesti.

Yhteystiedot ja lisätietoja asukastalojen tapahtumista:

Oulunkylän Seurahuone
Larin Kyöstin tie 7, 00650 Helsinki
Puh. 09 3104 0912
www.hel.fi/seurahuone
www.facebook.com/AsukastaloOulunkylanSeurahuone/ 

Kumppanuustalo Hanna Alppila
Sturenkatu 12, 00510 Helsinki
Puh. 09 3107 3933
www.hel.fi/hanna
www.facebook.com/kumppanuustalohanna1

Pihlajamäen lähiöasema
Liusketie 3 A, 00710 Helsinki
Puh. 09 3106 2575
www.hel.fi/pihlajamaen-lahioasema
www.facebook.com/pihlajamaenlahioasema

Stadin asukastalot

Helsingin kaupungin ylläpitämät Stadin asukastalot ovat kaikille avoimia harrastus ja kohtaamispaikkoja.

Tapahtumat ja retket ovat maksuttomia, Harrastusmateriaalit ja matkat omakustanteisia. Ohjelmamuutokset ovat mahdollisia. Tervetuloa!

Asukastalot ovat kaikille avoimia kohtaamis- ja tapahtumapaikkoja. Niissä tavoitteena on lisätä hyvinvointia ja ehkäistä yksinäisyyttä. Taloissa voit osallistua erilaisiin ryhmiin ja tapahtumiin. Voit tulla mukaan ideoimaan toimintaa, osallistumaan tai muuten vain olemaan.

Voit poiketa kahville ja lukemaan päivän lehdet. Osalla taloista on tarjolla myös edullinen lounas. Kaikista Stadin asukastaloista saa ohjausta ja neuvontaa sosiaalipalveluihin.

Toiminta on asiakkaalle maksutonta. Vain tilojen vuokraamisesta, materiaaleista ynnä muusta toiminnan ja palvelujen toteuttamiseen liittyvistä kustannuksista saatetaan periä korvaus.

Asukastalojen tapahtumat ja toiminta vaihtelevat taloittain.

Asukastalokohtaiset yhteystiedot löytyvät kunkin talon omalta internetsivulta.09.10.2020 15:11