Suoraan sisältöön

Sijoita ja valmenna -palvelut (IPS)

Työtä ja tukea työhönvalmennuksella

Oikeus työhön ja ansioihin kuuluu meille kaikille, eikä mielenterveyden häiriö ole este työnteolle. Sijoita ja valmenna -työhönvalmennuksessa etsitään yksilöasiakkaallemme sopiva työ.

Työ voi olla osa kuntoutumista. Töissä saa mielekästä tekemistä ja pääsee osaksi työpaikan yhteisöä. Työhönvalmennus sopii myös silloin, kun on ollut pitkään poissa työelämästä.

Asiakkaamme tukena on hänen oma työhönvalmentaja ja hoitava taho. Työhönvalmentaja auttaa valmennettavaa löytämään kiinnostavan työn.

Etsitkö työntekijää?

Tunnemme hyvin työnhakija-asiakkaamme ja heidän vahvuutensa. Osaamme suositella organisaatiollesi juuri oikeaa työntekijää. Työnantajan tukena toimii työhönvalmennuksen ammattilainen.

Monimuotoisuus työpaikalla on voimavara. Erilaisista työntekijöistä koostuvat työyhteisöt ovat tutkimusten mukaan hyvinvoivia ja innovatiivisia. Monimuotoisuus voi myös edistää työnantajan asiakasymmärryksen syventymistä.

Haetko työtä? – Etsitkö työntekijää?

Kysy lisää Helsingin kaupungin IPS-palvelusta.

  • sote.ipshanke@hel.fi
  • p. 09 310 35439

Yhteistyökumppanit

Sijoita ja valmenna -kehittämishanke (IPS)

  • Sosiaali- ja terveysministeriö rahoittaa alueellisia IPS-kokeiluja (Individual Placement and Support) vuosina 2020–2022 osana Kansallisen mielenterveysstrategian toimeenpanoa.
  • Helsingin sosiaali- ja terveystoimialan kokeilussa valmennetaan 18–64-vuotiaita mielenterveyden häiriöihin sairastuneita henkilöitä.
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos koordinoi kokeiluja ja toteuttaa IPS-toimintamallin arviointitutkimuksen.
  • Lisätietoja IPS-työhönvalmennusta toteuttavista alueellisista kokeiluista verkkosivulla thl.fi/ips

Työnantaja, ota yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa? Ota yhteyttä, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Työnantajien yhteydenottolomake

**

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) koordinoi alueellisia IPS-kokeiluja ja tutkii toimintamallin käyttöönottoa  ja tuloksellisuutta. Toiminnalla toteutetaan Kansallista mielenterveysstrategiaa.
12.10.2021 10:09