Suoraan sisältöön

Ehkäisyneuvonnan sähköinen asiointi

Sähköisiä palveluja ehkäisyneuvonnan asiakkaille

Ehkäisyneuvonnan asiakkaiden käytössä on valtakunnallinen Omakanta-palvelu ja Helsingin kaupungin sähköisen asioinnin palvelu.

Omakanta-palvelu
Helsingin kaupungin sähköinen asiointi

Omakannasta näet terveystietosi ja sähköiset reseptisi

Omakannasta näet hoitoosi liittyvät terveystietosi ja hoito-ohjeesi. Hoitoosi liittyvät tiedot ja laboratoriotulokseksi näkyvät Omakannassa yleensä viikon sisällä vastaanottokäynnistä.

Omakannasta näet myös sähköiset reseptisi. Tiedoista näet, mihin asti reseptisi on voimassa ja onko siinä vielä lääkettä jäljellä. Voit halutessasi tulostaa yhteenvedon resepteistäsi.
 

Hoitaja tai lääkäri voi ottaa yhteyttä, jos hoito-ohjeistus muuttuu

Ehkäisyneuvonnan hoitaja tai lääkäri voi ottaa sinuun yhteyttä Helsingin kaupungin sähköisen asioinnin kautta teksti- tai web-viestillä tai puhelimitse. Näin tapahtuu kuitenkin vain silloin, jos aiemmin sovittuun hoito-ohjeistukseen tulee muutoksia.
 

Käytön edellytykset ja sähköisen asioinnin sopimus

Tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, kun kirjaudut Omakantaan tai Helsingin kaupungin sähköiseen asiointiin. Omakantaan voit  tunnistautua myös sähköisellä henkilökortilla.

Jotta voit saada viestejä ammattilaisilta tai saada muistutustekstiviestin ajanvarauksestasi, tarvitsee sinun tehdä Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysviraston kanssa sähköisen asioinnin sopimus, joka täytetään sähköisesti.

Sähköisen asioinnin käytön sopimus-/suostumuslomake

Sopimuksen/suostumuksen voit antaa myös kirjallisena täyttämällä sähköisen asioinnin käytön sopimus-/suostumuslomakkeen, kun asioit hoitopaikassasi.

  • Sähköisen asioinnin käytön sopimus/suostumus (Te-126):

Huom! Sopimus/suostumus ei koske suun terveydenhuollon sähköistä asiointia.
Huom! Terveydenhuollon sähköisen asioinnin palvelut (hammashoitoa lukuun ottamatta) toimivat tällä hetkellä varmuudella Internet Explorer 11- sekä vanhemmilla IE- selaimilla ja uusimmilla Mozilla Firefox- ja Googlen Chrome-selaimilla.06.12.2019 00:34