Helsingin seudun kesäyliopisto

Helsingin seudun kesäyliopisto toivottaa kaikki opinhaluiset tervetulleiksi opintojen pariin! Opetus on avointa kaikille kiinnostuneille iästä, koulutuksesta tai muista opinto-oikeuksista riippumatta.

Vuosi 2016 on kesäyliopiston 50-vuotisjuhlavuosi. Juhlan kunniaksi tarjolla on runsaasti kaikille avoimia työpajoja ja yleisötilaisuuksia pääkaupunkiseudun kirjastoissa sekä kesäyliopiston opetuspaikoilla.

Kesän 2016 sekä lukuvuoden 2016-17 kurssiopas ilmestyy painettuna huhtikuun alkuun mennessä, ja kurssitiedot näkyvät verkossa. Ilmoittautumiset kesän kursseille alkavat 16.3. ja 13.4. Tarjolla on miltei 700 inspiroivaa kurssia kaikille kiinnostuneille iästä tai koulutustaustasta riippumatta. 

Monipuolinen opetusohjelma sisältää avoimen yliopistollisen ja avoimen ammattikorkeakouluopetuksen lisäksi kieltenopetusta, tietotekniikkaa, taidekursseja, abiturienttikursseja, ammatillista täydennyskoulutusta sekä avoimia yleisötilaisuuksia.

Kansainvälisyys on elävä osa kesäyliopiston toimintaa. Opiskelijoita ja opettajia saapuu kursseille ympäri maailmaa. Laajaa ja laadukasta suomen kielen opetusta ulkomaalaisille on järjestetty jo perustamisvuodesta 1966 lähtien. Vieraita kieliä kesäohjelmassa on yli 20, ja kursseja järjestetään alkeistasolta yliopistotasoiseen opetukseen.JAA
23.03.2016 09:31