Veneily

Taivallahden venesatama

Helsingin merellinen sijainti tarjoaa hyvät mahdollisuudet veneilyyn. Venesatamista vastaa kaupunki ja lukuisat venekerhot ja -seurat. Vierassatamia on Katajanokalla, Suomenlinnassa, Pihlajasaaren käyntisatamassa ja Valkosaaressa.

Yhteystiedot  

Venepaikkavaraukset avoinna arkisin klo 9-16
Puhelinaika puh. 09 310 87900 arkisin klo 9-14
Käyntiosoite Paavo Nurmen kuja 1 E
Sähköposti venepaikkavaraukset@hel.fi 

Ajankohtaista

Tiedoksi!

Osoitetiedot
Päivitäthän osoitetietosi venepaikkavaraukset@hel.fi  (tiedot eivät päivity automaattisesti rekisteriimme!) Kiitos!

Saunalahden C-laiturin ponttoonit
Parannamme veneilyn olosuhteita Saunalahden venesatamassa uusimalla C-laiturin ponttoonit. Pyydämme siirtämään veneet pois laiturista Pe 27.10.2017 mennessä, jotta pääsemme aloittamaan laiturin uusimisen mahdollisimman pian. Mikäli tarvitsette vielä venepaikkaa tälle syksylle, voitte olla yhteydessä venepaikkavarauksiin.

Venesatamien kesävedet suljetaan viikolla 42 (16.10-22.10), ellei aikaisemmin riippuen sääolosuhteista. Vesien sulkeminen alkaa satamien alueilta siirtyen lopuksi talvisäilytysalueille.

Liikenneviraston määräys vesiliikenteen tilapäisestä sulkemisesta sekä nykyisen nopeusrajoitusalueen pidentämisestä Villinginsalmessa elokuvan kuvausten aikana. Lisätiedot Liikennevirasto.

Tiedoksi nostojärjestyksessä täytettävistä talvisäilytysalueista!
Nostojärjestyksessä täytettävät alueet täytetään nostojärjestyksessä! Eli tämä tarkoittaa sitä, että jo maksettu talvisäilytysmaksu ei etuoikeuta sijoittamaan venettä laskussa mainittuun satamaan. Jos olette telakoimassa venettä myöhään syksyllä ja maksamassasi talvisäilytysalueella ei ole enää tilaa, niin tulee vene telakoida johonkin muuhun kaupungin alueista. Mainittakoon myös, että talvisäilytyspaikkaa ei voi varata etukäteen trailerilla tai pukeilla.JAA
16.11.2017 17:28