Suoraan sisältöön

Veneiden talvisäilytys

Strömsinlahden talvisäilytys, kuva: Liikuntavirasto

Veneiden talvisäilytyksen ruutualueiden laskut

Tulevan talvisäilytyskauden ruutualueiden laskutus toteutetaan sähköisesti. Laskut on lähetetty elokuun aikana shkäpostilla ja tekstiviestillä kaikille asiakkaille, joilla on ollut talvisäilytysruutu kaudella 2021-2022. 

Veneiden nostojärjestysalueiden talvisäilytyspaikan maksaminen

Nostojärjestysalueiden maksukäytäntö muuttui talvisäilytyskaudella 2020-2021. Emme lähetä laskuja enää etukäteen nostojärjestysalueiden asiakkaille. Asiakkaan tulee tehdä sähköinen nostoilmoitus vuosittain osoitteessa venepaikat.hel.fi.

Nostoilmoituksen perusteella lähetämme laskun ilmoituksessa mainittuun sähköpostiin. Lähetämme talvisäilytystarran maksun jälkeen. Veneen voi telakoida alueelle aikaisintaan torstaina 15.9.2022.

Talvisäilytyspaikan sähköinen hakemus ja nostojärjestysilmoitus osoitteessa venepaikat.hel.fi

Talvisäilytyskausi 15.9.2022 - 10.6.2023

Veneiden talvisäilytyskausi alkaa 15.9. Helsingin kaupungilla on yhdeksän nostojärjestyksessä täytettävää aluetta ja neljä ruudutettua talvisäilytysaluetta.

Huomioithan, että rekisteröimättömät trailerit eli ns. satamatrailerit ovat kiellettyjä talvisäilytysalueilla. Ainoastaan rekisteröidyt trailerit ja kokoon taittuvat pukit sallitaan.

Talvisäilytyspaikan sähköinen hakeminen

Asiakaskohtaista ruututalvisäilytyspaikkaa haetaan sähköisellä hakemuksella osoitteessa venepaikat.hel.fi . Nostojärjestysalueille ei voi hakea ennakkoon.

Nostojärjestyksessä täytettävät alueet

Hinta määräytyy veneen koon ja alueen palveluiden mukaan. Muistutamme siitä, että on tärkeää, että veneitä ei telakoida pelastuskäytäville eikä viheralueille. Pelastus- ja auraustöiden sujuvuuden ja alueiden yleisen turvallisuuden vuoksi tämä on kiellettyä.

Varattavat talvisäilytyspaikat (ruutupaikat)

Hinta määräytyy ruudun koon ja alueen palveluiden mukaan.15.09.2022 15:48