Suoraan sisältöön

Kaupungin venepaikat

Salmisaaren venesatama

Helsingin merellinen sijainti tarjoaa  hyvät mahdollisuudet veneilyyn. Venesatamista vastaa kaupunki sekä lukuisat venekerhot ja -seurat. 

Helsingissä on useita kymmeniä venesatamia, joissa on yhteensä noin 12 000 venepaikkaa. Kolmannes venepaikoista vuokrataan suoraan veneilijöille. Loput venepaikat on vuokrattu venekerhoille ja pursiseuroille, jotka vuokraavat niitä edelleen jäsenistölleen.

Huom! Venepaikkojen maksut kaudelle 2021

Vanhaa venepaikkajärjestelmää päivitetään uuteen, ja valitettavasti siirtymä järjestelmästä toiseen ei ole tapahtunut ongelmitta. Pahoittelemme tästä aiheutunutta vaivaa asiakkaillemme.

Venepaikkalaskujen eräpäivät lähestyvät. Valitettavasti osa asiakkaista ei ole saanut maksulinkkiä sähköpostiinsa. Tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion tai päivitäthän muuttuneen sähköpostisi osoitteeseen venepaikkavaraukset@hel.fi.

Lisäksi osa asiakkaista ei ole valitettavasti saanut maksulinkkiä tai maksulinkissä on saattanut olla virheellinen summa. Haluamme varmistaa, ettei yksikään asiakas menetä venepaikkaansa. Tämän johdosta tällä hetkellä pystyt maksamaan venepaikkamaksun maksulinkistä myös eräpäivän jälkeen tammikuun loppuun asti. Virheellisiä tai lähettämättömiä laskuja lähetetään sähköpostilla uudestaan tammikuun aikana.

Lisätietoja, puh. 09 310 87900 (puhelinaika ma-to 9-12)


Tilaa Vene Helsingissä, Helsingin venepaikkojen oma uutiskirje, josta löydät ajankohtaiset asiat

Tästä pääset uutiskirjeen tilauslomakkeeseen.


Veneiden lyhytaikainen kiinnittyminen

Helsingissä on maksuttomia veneiden lyhytaikaiseen kiinnittymiseen tarkoitettuja paikkoja, joissa pysäköinnin pituus on rajoitettu kahdesta neljään tuntiin. Lue lisää paikoista täältä


19.02.2021 14:50