Suoraan sisältöön

Ajankohtaista

Huom! Venepaikkojen maksuista lähtenyt asiakkaille tekstiviesti

Asiakkaille, jotka eivät ole maksaneet venepaikan laskua, on lähtenyt tekstiviestillä muistutus avoimesta laskusta. Muistutuksen tarkoituksena on saada maksulinkki välitettyä niille asiakkaille, jotka eivät ole saaneet maksulinkkiä sähköpostiinsa esimerkiksi virheellisen sähköpostin tai roskapostisuodattimen takia.

Avoimet laskut tulee maksaa 7.2. mennessä. Maksulinkin kautta laskun pystyy tällä hetkellä maksamaan, vaikka eräpäivä olisi jo mennyt. Jos olet saanut laskun väärällä summalla niin palaamme asiaan mahdollisimman pikaisesti.

Jos et aio maksaa venepaikkaa purjehduskaudelle 2021, seuraa tekstiviestin maksulinkkiä ja käy perumassa venepaikkasi sopimus.

Venepaikkojen maksut kaudelle 2021

Vanhaa venepaikkajärjestelmää päivitetään uuteen, ja valitettavasti siirtymä järjestelmästä toiseen ei ole tapahtunut ongelmitta. Pahoittelemme tästä aiheutunutta vaivaa asiakkaillemme.

Venepaikkalaskujen eräpäivät lähestyvät. Valitettavasti osa asiakkaista ei ole saanut maksulinkkiä sähköpostiinsa. Tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion tai päivitäthän muuttuneen sähköpostisi osoitteeseen venepaikkavaraukset@hel.fi.

Lisäksi osa asiakkaista ei ole valitettavasti saanut maksulinkkiä tai maksulinkissä on saattanut olla virheellinen summa. Haluamme varmistaa, ettei yksikään asiakas menetä venepaikkaansa. Tämän johdosta tällä hetkellä pystyt maksamaan venepaikkamaksun maksulinkistä myös eräpäivän jälkeen tammikuun loppuun asti. Virheellisiä tai lähettämättömiä laskuja lähetetään sähköpostilla uudestaan tammikuun aikana.

Lisätietoja, puh. 09 310 87900 (puhelinaika ma-to 9-12)

Kesäkauden 2021 hinnat

Täältä löytyy venepaikkojen kesäkauden 2021 hinnasto (PDF).

Asiakaspalvelupiste suljettu

Venepaikkavarausten asiakaspalvelussa siirrytään toistaiseksi palvelemaan asiakkaita sähköisesti ja puhelimitse. Venepaikkavarausten asiakaspalvelupiste Kisahallilla on sulkeutunut ja venepaikkojen asiakaspalveluhenkilöstö muuttaa Vallilaan.

Tilaa Vene Helsingissä, Helsingin venepaikkojen oma uutiskirje, josta löydät ajankohtaiset asiat

Siirryimme viestimään venepaikkojen haltijoille sähköisellä Vene Helsingissä -uutiskirjeellä. Uutiskirje on venepaikkavarausten pääasiallinen viestintäkanava nykyisille venepaikkojen haltijoille ja sisältää olennaista ja ajankohtaista tietoa

Tästä pääset uutiskirjeen tilauslomakkeeseen01.02.2021 16:36