Suoraan sisältöön

Ajankohtaista

Vesien sulkeminen satamissa ja talvisäilytysalueilla

Vesien sulkeminen satamissa ja ralvisäilytysalueilla aloitetaan viikolla 42. Kaikki satamien ja talvisäilytysalueiden vedet on suljettu lokakuun loppuun mennessä.

Tiedoksi Sarvaston alueen veneilijöille

Sarvaston sataman veneenlaskupaikassa on noussut iso kivi pohjasta. Veneiden laskijoiden tulee olla varovaisia, ettei pohja tai köli osu kiveen. Kivi on merkitty pienellä muovikanisterilla.

Tiedoksi uudet venepaikkojen haltijat

Ole yhteydessä asiakaspalveluun, jos tarvitset laiturisi porttiin avaimen.

Tiedoksi Mustikkamaan, Hopeasalmen ja Naurissalmen veneilijät

Sompasaaren ja Korkeasaaren välille ryhdytään rakentamaan työaikaista siltaa, johtuen Kruunusiltojen rakennustöistä.
Sillan alituskorkeus tulee olemaan 1-1,5 m. Mustikkamaa-Korkeasaaren sillan alituskorkeus on 4 m. (10m leveys). Veneilijöiden on hyvä huomioida tämä, sillä yli 4 m korkeiden alusten pääseminen Mustikkamaan, Hopeasalmen ja Naurissalmen venesatamiin estyy keväästä 2022 alkaen ja kestää useamman vuoden.

Trailerin kesäsäilytyksen voi maksaa nyt verkossa

Trailerin kesäsäilytyksen maksupalvelu on nyt valmis ja käytettävissä. Trailerin kesäsäilytyksen kaudelta 2022 voi nyt maksaa verkkokaupassa osoitteessa venepaikat.hel.fi.

Maksa kesäsäilytysmaksu, jos säilytät traileriasi Helsingin kaupungin trailereiden kesäsäilytykseen tarkoitetuilla alueilla tai paikoilla kesällä 2022. Trailerin kesäsäilytys tulee maksaa vuosittain.

Venepaikkatarrat 2022

Emme lähetä venepaikkatarroja kaudelle 2022.

Tilaa Vene Helsingissä, Helsingin venepaikkojen oma uutiskirje, josta löydät ajankohtaiset asiat

Siirryimme viestimään venepaikkojen haltijoille sähköisellä Vene Helsingissä -uutiskirjeellä. Uutiskirje on venepaikkavarausten pääasiallinen viestintäkanava nykyisille venepaikkojen haltijoille ja sisältää olennaista ja ajankohtaista tietoa

Tästä pääset uutiskirjeen tilauslomakkeeseen
18.10.2022 14:46