Suoraan sisältöön

Ajankohtaista

Tiedoksi Pajalahden 11 A ja B-laitureiden venepaikkojen haltijat!

Helsingin kaupunki uusii Pajalahti 11 A ja B –laiturit syksyllä 2021. Työt alkavat marraskuussa. Pyydämme siirtämään veneenne pois laiturista marraskuun alusta lukien. Päivämäärä tarkentuu urakan edetessä. Mikäli tarvitset varapaikkaa marras-ja joulukuussa, pyydämme ottamaan yhteyttä venepaikkavarauksiin (venepaikkavaraukset@hel.fi) niin järjestämme korvaavan paikan Pajalahti 10 ja 19 –laitureista.

Tiedoksi Vuosaarenlahden veneilijät!

Vuosaarenlahden aallonmurtajalla tehdään kunnostustöitä ma 25.10.2021 alkaen. Aallonmurtajan virtausaukkojen ylikulkusillat uusitaan. Urakka kestää noin kolme viikkoa. Kunnostustyön aikana kulku laitureille onnistuu vain jalkaisin.

Tiedoksi Mustikkamaan, Hopeasalmen ja Naurissalmen veneilijät!

Sompasaaren ja Korkeasaaren välille ryhdytään rakentamaan työaikaista siltaa, johtuen Kruunusiltojen rakennustöistä.
Sillan alituskorkeus tulee olemaan 1-1,5 m. Mustikkamaa-Korkeasaaren sillan alituskorkeus on 4 m. (10m leveys). Veneilijöiden on hyvä huomioida tämä, sillä yli 4 m korkeiden alusten pääseminen Mustikkamaan, Hopeasalmen ja Naurissalmen venesatamiin estyy keväästä 2022 alkaen ja kestää useamman vuoden.

Trailerin kesäsäilytyksen voi maksaa nyt verkossa

Trailerin kesäsäilytyksen maksupalvelu on nyt valmis ja käytettävissä. Trailerin kesäsäilytyksen kaudelta 2021 voi nyt maksaa verkkokaupassa osoitteessa venepaikat.hel.fi.

Maksa kesäsäilytysmaksu, jos olet säilyttänyt traileriasi Helsingin kaupungin trailereiden kesäsäilytykseen tarkoitetuilla alueilla tai paikoilla kesällä 2021. Trailerin kesäsäilytys tulee maksaa vuosittain.

Venepaikkatarrat 2021

Emme lähetä venepaikkatarroja kaudelle 2021.

Kesäkauden 2021 hinnat

Täältä löytyy venepaikkojen kesäkauden 2021 hinnasto (PDF).

Kisahallin asiakaspalvelupiste on suljettu

Asiakkaita palvellaan puhelimitse ja sähköpostitse. Venepaikkavarausten asiakaspalvelupiste Kisahallilla on sulkeutunut ja venepaikkojen asiakaspalveluhenkilöstö muuttaa Vallilaan.

Tilaa Vene Helsingissä, Helsingin venepaikkojen oma uutiskirje, josta löydät ajankohtaiset asiat

Siirryimme viestimään venepaikkojen haltijoille sähköisellä Vene Helsingissä -uutiskirjeellä. Uutiskirje on venepaikkavarausten pääasiallinen viestintäkanava nykyisille venepaikkojen haltijoille ja sisältää olennaista ja ajankohtaista tietoa

Tästä pääset uutiskirjeen tilauslomakkeeseen
15.10.2021 11:53