Suoraan sisältöön

Ajankohtaista

Asiakaspalvelupiste suljettu

Venepaikkavarausten asiakaspalvelussa siirrytään toistaiseksi palvelemaan asiakkaita sähköisesti ja puhelimitse.

Venepaikkavarausten asiakaspalvelupiste Kisahallilla sulkeutuu ja venepaikkojen asiakaspalveluhenkilöstö muuttaa Vallilaan. Venepaikkavarausten asiakaspalvelu järjestetään kesällä 2020 puhelimitse ja verkossa. Syksyllä, koronatilanteen niin salliessa, henkilökohtaista neuvontaa jatketaan ajanvarauksella.


Venepaikkatarroja ei lähetetä kaudella 2020

Venepaikkatarroja ei lähetetä purjehduskaudelle 2020 koronapandemian asiakaspalvelulle aiheuttaman poikkeustilan vuoksi. Asiakaspalvelu tarkistaa tarvittaessa venepaikan voimassaolon. On tärkeää, että venepaikkavarauksissa on veneen oikeat tiedot, päivitä muuttuneet tiedot tarvittaessa.

Veneiden telakointi talvisäilytysalueilla mahdollista myös kesällä

Kaupunki on päättänyt, että koronaepidemian johdosta kaupungin hallinnoimilla veneiden talvisäilytysalueilla, pois lukien Hernesaaren talvisäilytysalue, on mahdollista säilyttää veneitä ilman erillistä korvausta talvisäilytyskauden päättymisen jälkeen 15.9.2020 asti edellyttäen, että talvisäilytyskauden 2019 – 2020 maksu on suoritettu ja talvisäilytystarra on näkyvällä paikalla.


Nandelstadhin laituri uusitaan

Nandelstadhin laituri uusitaan huhtikuussa 2020. Laituri on poissa käytöstä arviolta vappuun saakka.


Sähköt ja vedet talvisäilytysalueille ja laitureille

Sähköt talvisäilytysalueilla avataan 15.3.2020. Sähköt satamiin avataan vappuun mennessä. Vedet alueille ja satamiin avataan kun yöpakkasia ei enää tule.


Tilaa Vene Helsingissä, Helsingin venepaikkojen oma uutiskirje, josta löydät ajankohtaiset asiat

Siirryimme viestimään venepaikkojen haltijoille sähköisellä Vene Helsingissä -uutiskirjeellä. Uutiskirje on venepaikkavarausten pääasiallinen viestintäkanava nykyisille venepaikkojen haltijoille ja sisältää olennaista ja ajankohtaista tietoa

Tästä pääset uutiskirjeen tilauslomakkeeseen.22.06.2020 13:34