Suoraan sisältöön

Ajankohtaista

Talvisäilytyspaikkojen 2020–2021 hakeminen

Talvisäilytyspaikkojen haku kaudelle 2020–2021 on nyt ajankohtainen. Niille asiakkaille, joilla on ollut ruutupaikka viime kaudella, lähetetään lasku paikasta. Mikäli olet uusi hakija, hae ruutupaikkaa tekemällä sähköinen hakemus verkossa osoitteessa venepaikat.hel.fi. Vapautuneet ruudut jaetaan hakujärjestyksessä syys-lokakuussa. Lähetämme paikasta tarjouksen sähköpostilla.

Emme lähetä laskua nostojärjestysasiakkaille edellisen kauden perusteella, vaan kaikkien nostojärjestysasiakkaiden tulee tehdä sähköinen ilmoitus veneen viennistä alueelle osoitteessa venepaikat.hel.fi   (15.9. alkaen). Ilmoituksen perusteella lähetetään lasku sähköpostiin.

Talvisäilytyspaikan maksaneille asiakkaille lähetetään talvisäilytystarra, joka kiinnitetään näkyvälle paikalle veneeseen.
Veneilijät voivat viedä veneensä haluamalleen nostojärjestysalueelle 15.9.2020 alkaen. Huomioithan, että nostojärjestysalueille ei tule viedä veneitä ennen 15.9. alkavaa säilytyskautta.


Asiakaspalvelupiste suljettu

Venepaikkavarausten asiakaspalvelussa siirrytään toistaiseksi palvelemaan asiakkaita sähköisesti ja puhelimitse. Venepaikkavarausten asiakaspalvelupiste Kisahallilla on sulkeutunut ja venepaikkojen asiakaspalveluhenkilöstö muuttaa Vallilaan.


Venepaikkatarroja ei lähetetä kaudella 2020

Venepaikkatarroja ei lähetetä purjehduskaudelle 2020 koronapandemian asiakaspalvelulle aiheuttaman poikkeustilan vuoksi. Asiakaspalvelu tarkistaa tarvittaessa venepaikan voimassaolon. On tärkeää, että venepaikkavarauksissa on veneen oikeat tiedot, päivitä muuttuneet tiedot tarvittaessa.Veneiden telakointi talvisäilytysalueilla mahdollista myös kesällä

Kaupunki on päättänyt, että koronaepidemian johdosta kaupungin hallinnoimilla veneiden talvisäilytysalueilla, pois lukien Hernesaaren talvisäilytysalue, on mahdollista säilyttää veneitä ilman erillistä korvausta talvisäilytyskauden päättymisen jälkeen 15.9.2020 asti edellyttäen, että talvisäilytyskauden 2019 – 2020 maksu on suoritettu ja talvisäilytystarra on näkyvällä paikalla.


Tilaa Vene Helsingissä, Helsingin venepaikkojen oma uutiskirje, josta löydät ajankohtaiset asiat

Siirryimme viestimään venepaikkojen haltijoille sähköisellä Vene Helsingissä -uutiskirjeellä. Uutiskirje on venepaikkavarausten pääasiallinen viestintäkanava nykyisille venepaikkojen haltijoille ja sisältää olennaista ja ajankohtaista tietoa

Tästä pääset uutiskirjeen tilauslomakkeeseen.02.09.2020 14:20