Suoraan sisältöön

Veneily

Taivallahden venesatama

Yhteystiedot ja aukioloajat  

Venepaikkavaraukset Venepaikkavarausten asiakaspalvelupiste Kisahallilla on sulkeutunut ja venepaikkojen asiakaspalveluhenkilöstö on muuttanut Vallilaan. Venepaikkavarausten asiakaspalvelu järjestetään toistaiseksi puhelimitse ja verkossa. Tulevaisuudessa, koronatilanteen niin salliessa, henkilökohtaista neuvontaa jatketaan ajanvarauksella.

Poikkeukset asiakaspalvelun aukioloajoissa

Huolto-ja korjausasiat

Itäinen veneilytiimi
(Kulosaaren sillasta itään)
Tiimiesimies Sasu Forsström, puh. 09 310 34770

itainenveneilytiimi@hel.fi

Läntinen veneilytiimi
Tiimiesimies Tomi Bruns, puh. 09 310 28775
lantinenveneilytiimi@hel.fi

---

Venepaikkojen laskutus muuttuu sähköiseksi

Hyvä venepaikka-asiakas,
Venepaikkavarausten siirtyminen digitaaliseen palveluun etenee ja kesän 2021 venepaikkojen laskutus hoidetaan uuden digitaalisen järjestelmän kautta. Jatkossa laskuja ei enää siis lähetetä paperisena, vaan saat laskun sähköpostiisi.
Voit päivittää sähköpostiosoitteesi ja muut yhteystietosi laskutusta varten tällä lomakkeella.
Lisätietoja, puh.  09 310 87900 (ma–to klo 9–12, pe suljettu).

-------

Kisahallin asiakaspalvelupiste on suljettu

Venepaikkavarausten asiakaspalvelupiste Kisahallilla on sulkeutunut ja venepaikkojen asiakaspalveluhenkilöstö muuttaa Vallilaan. Venepaikkavarausten asiakaspalvelu järjestetään toistaiseksi puhelimitse ja verkossa. 

Maksut tapahtuvat sähköpostitse laskuttamalla. 

Henkilökohtaista neuvontaa jatketaan, koronatilanteen niin salliessa, ajanvaraukseen perustuen uusissa toimitiloissa Vallilan Fredriksbergissä (Konepajankuja 3). Asiakaspalvelun tulevista käytännöistä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

----

Kesäkauden 2021 hinnat

Täältä löytyy venepaikkojen kesäkauden 2021 hinnasto (PDF).

-----

Korona-ajan vaikutukset

Palvelemme toistaiseksi sähköisesti ja puhelimitse.


Enemmän irti saaristosta: Ahti-palvelu tuo merelliset mahdollisuudet yhdelle alustalle

Helsingin kaupunki haluaa tuoda saariston helposti lähestyttäväksi kaupunkilaisille – veneettömille ja veneellisille. Kehittyvä Ahti-palvelu on koonnut saariston tarjoamat virkistysmahdollisuudet ja palvelut saman katon alle. Palvelu on suunnattu merellisestä Helsingistä kiinnostuneille kaupunkilaisille, veneen omistajille sekä alueen palveluntuottajille ja mikroyrittäjille. Lisääntyvän veneilyn myötä myös saaristoluonnon suojelemiseen kiinnitetään erityistä huomiota. Ahti löytyy osoitteesta ahti.hel.fi, jossa palvelulle voi myös lähettää palautetta ja kehittämisehdotuksia.


Veneiden lyhytaikainen kiinnittyminen

Helsingissä on maksuttomia veneiden lyhytaikaiseen kiinnittymiseen tarkoitettuja paikkoja, joissa pysäköinnin pituus on rajoitettu kahdesta neljään tuntiin. Lue lisää paikoista täältä


Tilaa Vene Helsingissä, Helsingin venepaikkojen oma uutiskirje, josta löydät ajankohtaiset asiat

Tästä pääset uutiskirjeen tilauslomakkeeseen.09.02.2021 12:17

Veneilijän opas (PDF)

Mm. satamat ja rajoitukset

Veneilijän oppaan kartta (PDF)

Kartalla merkinnät palveluista

Saaristo

Helsingin kaupunki hallinnoi upeita saaristoalueita ja merellisiä ulkoilupuistoja aivan kaupungin tuntumassa ja lähialueilla.

Saunat

Tilaus- ja yleisövuorosaunoja on saarissa mitä ihanimmissa miljöissä, kuten Kaunissaaresta, Uunisaaresta ja Pihlajasaaresta.