Suoraan sisältöön

Rastilan leirintäalue

Karavaanikatu 4
00980 Helsinki
PL 4994, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 78517
Toimipiste kartalla

Varausehdot

Rastilan leirintäaluella majoituksessa noudatettavat ehdot, kuva: Jonna Pennanen

Majoitusvuorokausi

Majoitusvuorokausi mökeissä alkaa kello 16.00 ja päättyy kello 12.00.
Majoitusvuorokausi matkailuajoneuvossa ja teltassa päättyy kello 15.00.

Leirintämaksu

Henkilöihin perustuvassa hinnoittelussa leirintämaksu muodostuu majoitusyksikön (teltta, vaunu, matkailuauto) perusmaksusta ja henkilömaksuista aikuiset ja lapset (0-15 v.) aina voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Asuntovaunupaikalla sähkö veloitetaan erikseen.

Peruutusehdot

Yksityiset asiakkaat

Jos peruutus tehdään myöhemmin kuin edellisen päivän aamuun kello 12.00 mennessä, leirintäalueella on oikeus saada täysi korvaus (100 %) yhdeltä vuorokaudelta. Lääkärintodistusta vastaan maksua ei peritä.

Majoitusehdot

Avainten luovutus, käyttö ja palautus

Mökki on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Avaimet annetaan leirintäalueen vastaanotosta sisäänkirjautumisen yhteydessä ja ne palautetaan lähtiessä vastaanottoon. Vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella avain palautetaan vastaanoton seinässä olevaan valkoiseen postilaatikkoon. Mikäli mökkiä ei ole luovutettu sovittuna lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä, on leirintäalueella oikeus saada täysi korvaus (100 %) yhdeltä vuorokaudelta sekä muista myöhäisestä luovutuksesta johtuneista kustannuksista.

Kohteen varaaja on varausjakson aikana vastuussa avaimista. Avaimen unohtuessa mökkiin vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella, veloitetaan oven avaamisesta 25 e. Kadonneesta avaimesta veloitetaan 70 e.

Mökkeihin ja asuntovaunupaikoille saapuminen on vastaanoton aukioloaikoina. Vastaanoton aukioloajan ulkopuolella tapahtuvasta avainten noutamisesta sovitaan aina asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti.

Huom! Mökkivarausta tehtäessä on yhden seurueesta oltava vähintään 18 v.

Oleskelu mökissä

Mökin majoitushintaan kuuluu vapaa käyttöoikeus. Asiakkaan poistuessa mökistä, hänen on varmistuttava siitä, että ovet ja ikkunat ovat suljettu. Asiakas on vastuussa mökistä varauksen ajan. Mökin edellytetään asiakkaan lähtiessä olevan normaalin asumisen jäljiltä: huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat vietynä, astiat tiskattuna tai tiskikoneessa ja mahdolliset eritteet yms. poistettuna. Mökit ovat tarkoitettu ensisijaisesti matkailijoiden käyttöön.

Mikäli varauksen päättyessä mökin siisteys ei vastaa edellä esitettyä, veloitetaan siivoukseen käytetty aika jälkikäteen. Alueella on hiljaisuus klo 23 - 06, jonka aikana on voimassa ajokielto. Tänä aikana asiakkaiden tulee välttää häiriön aiheuttamista. Mikäli asiakkaan toimista aiheutuu häiriötä muille asiakkaille, Rastila Camping Helsingillä on oikeus poistaa asiakas alueelta.

Vauriot, puutteet ja reklamaatiot

Kaikki mökin varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi henkilökunnalle, jolloin ne voidaan mahdollisuuksien mukaan korjata. Rastila Camping Helsinki ei ole velvollinen hyvitykseen jälkikäteen tehdystä huomautuksesta. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan välittömästi ja korvaamaan mökille ja sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Ilmoittamattomat vauriot laskutetaan todellisten kulujen mukaan jälkikäteen.

Henkilömäärä

Mökin suurin sallittu henkilömäärä on sama kuin mökin vuoteiden ja lisävuoteiden määrä. Henkilömäärä on ilmoitettava varausta tehtäessä. Ylimääräiset henkilöt mökissä ovat asiakkaan omalla vastuulla ja näiden tulee poistua mökistä klo 23 mennessä, hiljaisuuden alkaessa alueella. Vierailu alueella on sallittu ainoastaan henkilökunnan luvalla ja vierailijoita pyydetään saapumaan vastaanoton kautta.

Tupakointi, lemmikit, löytötavara

Tupakointi on kielletty mökkien sisätiloissa. Lemmikkieläinten tuonnista mökkiin on ilmoitettava etukäteen. Lemmikeistä veloitetaan siivouslisä.  Rastila Camping Helsinki ei vastaa luvattomasta tupakoinnista tai eläinpölystä aiheutuneista allergia tms. ongelmista.

Löytötavaroita säilytetään vastaanotossa 3 kuukautta, jonka jälkeen ne toimitetaan Helsingin poliisille löytötavaratoimistoon. Löytötavaroiden lähettämisestä aiheutuneet kulut kuuluvat asiakkaalle.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.21.03.2021 10:28

Palvelut

Leirintäalueen palvelut löydät täältä

Saunat

Leirintäalueen saunat löydät täältä

Majoitus

Leirintäalueen majoitusvaihtoehdot löydät täältä.

Varaa majoitus

booking.comin varaussivut