Suoraan sisältöön

Julkiset saunat

Liikuntapalveluilla on useita vuokrattavia saunoja Helsingissä ja ulkoilualueilla kaupungin ulkopuolella. Rastila Camping Helsingillä on mm. vuokrattavana kolme viihtyisää saunaa, kaksi perhesaunaa ja rantasauna.

Liikuntapalvelujen saunat

Kulttuurisauna Hakaniemenrannassa

Puupellettilämmitteiset saunat miehille ja naisille avoinna keskiviikosta sunnuntaihin, sisäänpääsy kello 16-20. Sauna on auki kello 21 saakka. Laudeliina sisältyy saunamaksuun, pyyhkeitä vuokrattavissa. Ei omia juomia, ei varauksia, ryhmille rajallinen sisäänpääsy. Lähimmät parkkipaikat autoille Hakaniemen sillan kupeessa. Auki ympäri vuoden. Talvella uimapaikalla avanto.

Kulttuurisauna

Sauna Arla

Vuodesta 1929 Kaarlenkadun ja Helsinginkadun kulmassa toiminut Sauna Arla on helsinkiläistä kaupunkikulttuuria puhtaimmillaan. Löylyhuone lämpenee maakaasulla ja puilla. Kaarlenkatu 15.

Sauna Arla

Kotiharjun sauna

Puulämmitteiset miesten- ja naistensaunat, tilaussauna perheille ja ryhmille, tilauspalvelut, pesijä ja hieroja. Harjutorinkatu 1.

Kotiharjun sauna

Sauna Hermanni

Sauna Hermanni on Helsingin Hermannissa 50-luvulla perustettu yleinen sauna. Saunoja on kaksi, miesten puolelle mahtuu 30 ja naisten puolelle 20 saunojaa. Pukuhuoneessa voi nauttia omia virvokkeita tai ostaa paikan päältä.

Sauna Hermanni

Rastilan leirintäalue

Rastilan leirintäalueella on vuokrattavana viisi viihtyisää saunaa, kaksi pientä perhesaunaa, kaksi suurempaa rantasaunaa, sekä Ison Kallvikin rannalla sijaitseva puulämmitteinen itsepalvelusauna. Rantasaunoilta sekä toiselta perhesaunalta kesäisin uintimahdollisuus.

Rastilan saunatJAA
06.12.2019 03:40