Suoraan sisältöön

Tenniskentät

Mustikkamaan tenniskentät, kuva: Konsta Linkola

Ympäri Stadia 25 tenniskenttää

Kaupungin ulkotenniskentät ovat helsinkiläisten käytössä toukokuun 2. päivästä alkaen kenttien aukioloaikana. Kentät ovat pääsääntöisesti auki kello 8.00 - 21.00 ja monessa paikassa jopa 22.00 asti.

Kesäkaudella 2020 ja 15.6. lähtien tenniskenttien sähköistä varaamista Varaamosta testataan 10 toimipisteessä. Tenniskentän varaaminen Varaamo-palvelun kautta maksaa 7 e/h. Vapaalla ulkotenniskentällä voi yhä pelata maksutta saapumisjärjestyksessä, mikäli paikalla ei ole yksittäisvuoron lunastaneita. Mukana kokeilussa ovat Arabianrannan, Herttoniemen, Jakomäen, Kannelmäen, Kontulan, Kurkimäen, Lauttasaaren, Puistolan, Pukinmäen ja Tapulikaupungin liikuntapuistot. Varattavia kenttiä on yhteensä lähes kaksikymmentä ja varattavien kenttien määrä vaihtelee toimipisteittäin. Varattavat kentät on merkitty opasteisiin paikan päällä, ja vähintään yksi kenttä kustakin toimipisteestä jätetty sähköisen varaamisen ulkopuolelle.

Tenniskentät

Muiden hallinnoimat tenniskentät ja -hallit
Lipas -liikunnan tietopankki. Suomalaisen liikunnan tietopankin hakukoneesta löydät tietoa muiden tahojen hallinnoimista eri lajien liikuntapaikoista. Lue lisää täältä04.06.2020 11:26