Suoraan sisältöön

Helsingin uimahallit

Itäkeskuksen uimahalli, kuva: Konsta Linkola

Huom!

Maauimaloihin ja uimahalleihin ei ole Helsinki-päivänä 12.6.2021 tänä vuonna koronarajoitusten takia maksutonta sisäänpääsyä.

Itäkeskuksen ja Pirkkolan uimahallit ovat avoinna yleisölle 1.6.2021 alkaen normaalein aukioloajoin. Uimahalleissa samanaikaisesti olevien henkilöiden määrää rajoitetaan toistaiseksi enintään puoleen normaalista asiakasmäärästä. Pukukaappeja suljetaan siten, että vähintään kahden metrin turvavälit mahdollistuvat. Järjestelyt toteutetaan niin, että tosialliset etäisyydet säilyvät.

Yrjönkadun ja Jakomäen uimahallit pysyvät toistaiseksi suljettuina.

Tarkemmat tiedot: https://www.hel.fi/uutiset/fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/kirjastot-museot-kulttuurikeskukset-uimahallit-ja-uimastadion-avataan-rajoitetusti?pd=v


Kaupungin uimahallien aukioloajat ym. Palvelukartalla:

Kaupungin hallinnassa on neljä uimahallia, Itäkeskus, Jakomäki, Pirkkola ja Yrjönkatu. Kesäisin liikuntapalveluiden uimahallit ovat kiinni, poikkeusaukioloajat löytyvät jokaisen uimahallin omalta sivulta.

Muiden uimahallien aukioloajat ym. niiden omilla sivuilla:

Lisäksi Helsingissä on yhdeksän yhtiöpohjaista uimahallia, joiden toimintaa kaupunki avustaa.

Erityisuimakortti

Täältä saat tietoa erityisuimakortista joka myönnetään helsinkiläisille omaehtoiseen uintiin ja se oikeuttaa Helsingin uimahallien käyttöön niiden aukioloaikoina.

Uimapukuohjeistus

Täältä saat tietoa siitä kuinka uimahalliin ja uimahallin saunaan pukeudutaan.09.06.2021 09:56

Uima-allastilojen hygienia

Yleisten uima-allastilojen veden laatua ja pintojen hygieniaa tutkitaan säännöllisesti. Hygieniaan liittyvää ohjeistusta ja neuvoja antaa ympäristöterveysyksikkö.