Suoraan sisältöön

Helsingin uimahallit

Itäkeskuksen uimahalli, kuva: Konsta Linkola

Helsingin maauimalat ja uimahallit avautuvat 1.6.2020 poikkeusjärjestelyin

Uimastadion, Kumpulan maauimala sekä Pirkkolan uimahalli avataan kesän normaalien aikataulujen mukaisesti 1.6. alkaen, ja Itäkeskuksen uimahalli 8.6. poikkeusjärjestelyin ja rajoitetuilla sisäänpääsymäärillä. Löydät vastauksia useimmin esitettyihin kysymyksiin tältä sivulta.

Huom!

Sisäliikuntapaikkoja aukaistaan asteittain

- Töölön kisahalli, Liikuntamylly, Latokartanon liikuntahalli, Maunulan liikuntahalli aukeavat rajoitetuilla aukioloajoilla 1.6.
- Pirkkolan uimahalli aukeaa rajoitetuilla aukioloajoilla 1.6.
- Itäkeskuksen uimahalli aukeaa rajoitetuilla aukioloajoilla 8.6.
- Myllypuron ja Talin jalkapallohallit aukeavat rajoitetuilla aukioloajoilla 1.6.

Huom!

Sarja- ja kausikorttien osalta Helsingin kaupungin liikuntapalveluiden uimahallien, kuntosalien ja liikuntahallien kymmenen kerran sarjakorttien, kuukausikorttien sekä 120 päivän kausikorttien käyttöaikaa pidennetään palveluiden kiinnioloaikaa vastaavalla ajalla. Käyttöajan pidennys tehdään automaattisesti asiakkaan kortille.

--

Kaupungin hallinnassa on neljä uimahallia, Itäkeskus, Jakomäki, Pirkkola ja Yrjönkatu. Kesäisin liikuntapalveluiden uimahallit ovat kiinni, poikkeusaukioloajat löytyvät jokaisen uimahallin omalta sivulta.

Kaupungin uimahallit

Kaikki tiedot uimahalleista löytyvät linkkien takaa Palvelukartalta.

Muut uimahallit Helsingissä

Lisäksi Helsingissä on yhdeksän yhtiöpohjaista uimahallia, joiden toimintaa kaupunki avustaa.

Erityisuimakortti

Täältä tietoa erityisuimakortista joka myönnetään helsinkiläisille omaehtoiseen uintiin ja se oikeuttaa Helsingin uimahallien käyttöön niiden aukioloaikoina.

Uimapukuohjeistus
Täältä tietoa siitä kuinka uimahalliin ja uimahallin saunaan pukeudutaan.03.07.2020 16:13

Uima-allastilojen hygienia

Yleisten uima-allastilojen veden laatua ja pintojen hygieniaa tutkitaan säännöllisesti. Hygieniaan liittyvää ohjeistusta ja neuvoja antaa ympäristöterveysyksikkö.