Suoraan sisältöön

Sisäliikuntapaikat

Pirkkolan liikuntapuiston uimahalli, kuva: Helsingin kaupunki


Huom!

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi kokouksessaan torstaina 24.6.2021, että kaupunkien hallinnassa olevat aikuisten sisäliikuntatilat voidaan avata 1. heinäkuuta lukien rajoitetusti. Tämä koskee esimerkiksi kuntosalien ja liikuntahallien vapaata käyttöä sekä aikuisten sisäliikuntaharrastusten mahdollistamista. Liikuntatiloihin ja ryhmäliikuntaan voidaan ottaa enintään puolet normaalista asiakasmäärästä. Myös harrastuksiin liittyvä aikuisten kilpailutoiminta on 1. heinäkuuta alkaen sallittua sisätiloissa.

Helsingin sisäliikuntapaikoista seuraavat ovat auki heinäkuussa: Kisahalli, Liikuntamylly, Oulunkylän sisätilat, Uimastadionin kuntosali sekä Talin ja Myllypuron jalkapallohallit. Pirkkolan palloiluhalli ja kuntosali ovat avoinna 4.7. saakka (kenttien kuntosali ja voimailusali avoinna koko kesän). 2.elokuuta alkaen avautuvat porrastetusti muut Helsingin kaupungin sisäliikuntatilat. Tiedotamme muiden sisäliikuntapaikkojen avautumisesta lähempänä avautumisajankohtaa.

----

Helsingin hallinnassa on noin 70 liikuntahallia tai -salia, niiden joukossa esim. kolme jäähallia, neljä uimahallia ja yksi ratsastushalli.

Muita liikuntapalveluiden liikuntapaikkoja
Täältä löydät tiedot mm. Velodromista ja Laakson ratsastuskentästä.

Koulujen liikuntasalit
Täältä löydät tiedot koulujen liikuntasalien vuokraamisesta harrastuskäyttöön.

Muiden hallinnoimat liikuntapaikat
Täältä löydät tietoa muiden tahojen hallinnoimista liikuntapaikoista. Suomalaisen liikunnan Lipas -tietopankki. 

Kivikon hiihtohalli
Täältä löydät tietoa Kivikon hiihtohallista

Ekokompassi kaupungin liikuntapaikoissa
Täältä löydät tietoa siitä miten kaupungin liikuntapaikoissa ympäristötyötä toteutetaan Ekokompassi –ympäristöjärjestelmän mukaisesti.

Liikkumisohjelma – Käytä liikkumavarasi!
Täältä löydät tietoa Liikkumisohjelmasta joka on Helsingin kaupungin strateginen kärkihanke.

Tilojen varaaminen

Sisäliikuntapaikat palvelukartalla01.07.2021 11:26