Suoraan sisältöön

Helsingin kaupungin koulujen liikuntasalien ilta- ja vapaa-ajankäyttö

Ajankohtaista


  • Lisätietoja vuorojen hakemisesta löydät tältä liikuntapaikojen varauksien sivulta.
  • Mikäli vuoroja on tarkoitus jatkaa seuraavalla kaudella samassa koulussa, avaimia ei tule palauttaa kausien välissä. Yksittäisvuoron jälkeen tai vuorojen päättyessä kokonaan (esimerkiksi asiakkaan peruessa vuorot), omavalvontakoulujen avaimet tulee palauttaa kouluisännälle.
  • Liikuntapalvelun tilojen ja koulujen liikuntasalien varausjärjestelmän liikuntatilakalenteri on katseltavissa sähköisessä asioinnissa.
  • Koulujen liikuntasalien ja liikuntapalvelun tilojen leiri- sekä yksittäis- ja vakiovuorojen hakuaika kesäkaudelle 2019 on ma 3.12. – ma 17.12.2018. Vapaita vuoroja kesäkaudelle voi hakea kevääseen saakka. Omavalvontasaleihin kesävuorot tulee kuitenkin hakea viimeistään 31.3.2018. Kesäkauden vuorot myönnetään ensisijaisesti määräaikaan 17.12.2018 mennessä hakeneille. Vuorot haetaan sähköisen asioinnin hakulomakkeen kautta.
  • Liikuntapalvelu myöntää vuorot koulujen liikuntasaleihin ilta- ja vapaa-ajankäytön osalta myös koulujen loma-aikoina. Kesällä 2019 vuoroja myönnetään yhdentoista koulun liikuntasaliin. Muiden koulujen liikuntasalit ovat kesällä suljettuina. Avoinna olevat koulut näet tästä liitteestä (PDF).
  • 1.1.2018 siirryttiin 67 Helsingin kaupungin koulun liikuntasalin iltakäytössä omavalvontaan. Omavalvontaa on siten toteutettu kouluilla reilun vuoden verran ja haluamme nyt kysyä asiakkaidemme kokemuksia ja kehittämisajatuksia omavalvontaan liittyen. Kysely on avoinna 15.3.2019 asti.
    Linkki kyselyyn https://response.questback.com/helsinginkaupunki/ulq4zoj0kp


JAA
04.03.2019 13:12

Liikuntapalvelun hallinnoimat koulutilat

Liikuntapalvelu hallinnoi 134 koulun liikuntasalien ilta- ja vapaa-ajankäyttöä.

Hinnasto

Kaikkien tilojen hinnasto (PDF)

Liikuntapalvelun tilojen ja koulujen liikuntasalien sopimusehdot ja vuorojenjakokriteerit

Liikuntapalvelun tilojen ja koulujen liikuntasalien sopimusehdot ja vuorojenjakokriteerit

Omavalvonta

Omavalvonta tarkoittaa, että varaaja (esim. urheiluseura) vastaa itse muun muassa vuoronsa valvonnasta ja siitä, että liikuntasali jää siistiin kuntoon vuoron jälkeen.

Sähköisen asioinnin ohjeet

Liikuntapalvelun tilojen sekä koulujen liikuntasalien vuoroja haetaan sähköisen asioinnin kautta.