Suoraan sisältöön

Liikkujax -kurssi senioreille

Liikkujax -liikuntaneuvonta senioreille

Koetko kuntosi heikentyneen? Onko sinulla haasteita arjessa selviytymisessä ja vaikeuksia ulkona liikkumisessa? Liikuntaneuvonnan tavoitteena on lisätä liikkumista arkeen ja rohkaistua säännölliseen liikkumiseen henkilökohtaisen neuvonnan ja liikuntakokeilujen kautta. Liikuntaneuvonta sisältää kaksi henkilökohtaista puhelintapaamista ja kolme pienryhmätapaamista liikunnanohjaajan kanssa Kisahallin ympäristössä (Paavo Nurmen kuja 1)

Tiedustelut ja ilmoittautumiset puhelin 050 401 3587

Muut liikuntaneuvonnat

Aktiivix
Aktiivixin tavoitteena on aktiivinen elämäntapa. Siihen pyritään henkilökohtaisen liikuntaneuvonnan ja elintapaohjauksen avulla.

Liikuntainfo
Liikuntainfo on hyvä tilaisuus jutella asiantuntijan kanssa liikuntasuosituksista ja kysellä vinkkejä oman harrastuksen aloittamiseen.

Nuorten liikuntaneuvonta
Nuorten liikuntaneuvonnassa on tavoitteena tehdä nuorelle oma henkilökohtainen aktivointisuunnitelma.

Liikkujax -kurssi
Kurssin tavoitteena on lisätä liikuntaa arkeen liikuntaneuvonnan ja liikuntakokeilujen kautta ja rohkaistua säännölliseen liikkumiseen.

Liikuntakurssit
Liikunnanohjaajat ohjaavat erityisosaamista ja ammattitaitoa vaativia liikuntaryhmiä kaikenikäisille ja -kuntoisille kaupunkilaisille lukuisissa toimipisteissä ympäri Helsinkiä.
07.09.2020 15:15