Suoraan sisältöön

Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonta, kuva: Rodeo

Liikuntapalveluiden tarjonnasta löytyy useita liikuntaneuvontamahdollisuuksia.

Liikuntaluuri
Helsingin liikuntapalvelut avasi 11. tammikuuta 2021 uuden puhelinpalvelun, Liikuntaluurin, joka tarjoaa kaupunkilaisille tietoa ja tukea sekä kannustusta liikkumismahdollisuuksiin liittyen. Palvelu on tarkoitettu kaikille kaupunkilaisille, jotka voivat puhelinpalvelun avulla saada liikunta-alan asiantuntijan apua mieltä askarruttaviin liikkumiseen liittyviin kysymyksiin. Liikuntaluuri palvelee puhelimitse numerossa 09 310 32623 arkisin maanantaista perjantaihin kello 9.00-15.00. Näillä näkymin Liikuntaluurin palveluajat muuttuvat 1.2.2021 lähtien, jolloin Liikuntaluuri palvelee arkisin ma-to kello 13.00-15.30.

KouluPT-toiminta

KouluPT -toiminta on liikunnanohjaajan toteuttamaa yksilöllistä matalan kynnyksen neuvontaa yläkouluikäisille nuorille, jotka haluavat vahvistaa liikunnallista elämäntapaa ja lisätä hyvinvointiaan. 

Aktiivix
Aktiivixin tavoitteena on aktiivinen elämäntapa. Siihen pyritään henkilökohtaisen liikuntaneuvonnan ja elintapaohjauksen avulla.

Liikuntainfo
Liikuntainfo on hyvä tilaisuus jutella asiantuntijan kanssa liikuntasuosituksista ja kysellä vinkkejä oman harrastuksen aloittamiseen.

Nuorten liikuntaneuvonta
Nuorten liikuntaneuvonnassa on tavoitteena tehdä nuorelle oma henkilökohtainen aktivointisuunnitelma.

Liikkujax -kurssi
Kurssin tavoitteena on lisätä liikuntaa arkeen liikuntaneuvonnan ja liikuntakokeilujen kautta ja rohkaistua säännölliseen liikkumiseen.

Liikuntakurssit
Liikunnanohjaajat ohjaavat erityisosaamista ja ammattitaitoa vaativia liikuntaryhmiä kaikenikäisille ja -kuntoisille kaupunkilaisille lukuisissa toimipisteissä ympäri Helsinkiä.20.01.2021 15:36