Lähiöliikunta

Lähiöliikunta on osa lähiön palveluverkkoa joka vastaa asukkaiden tarpeisiin tarjoamalla monipuolisia liikuntapalveluja. Toiminta-ajatuksena on asukkaiden elämisenlaadun, hyvinvoinnin, toimintakykyisyyden ja alueen viihtyisyyden parantaminen liikunnan keinoin. Osa toiminnasta on kohdennettu terveytensä kannalta liian vähän liikkuvien aktivoimiseen ja syrjäytymisen ehkäisemiseen.

Liikuntapalvelut ovat sisällöltään pääsääntöisesti ryhmäliikunnanohjausta, asiantuntijapalveluita sekä tapahtumajärjestämistä. Lähiöliikunta on kehitetty yhteistyössä Helsingin kaupungin lähiöprojektin kanssa.
- Lähiöliikuntapassi maksaa 20 e, passilla voi osallistua lähiöliikuntaan koko kauden
ajan (kausi = 4 kk: syksy, kevät, kesä)
- Lähiöliikuntapassin voi ostaa (ks. eri alueiden sivut) Jakomäen uimahallista, Liikuntamyllystä, Pihlajamäen lähiöasemalta, Pirkkolan liikuntapuiston uimahallista ja Töölön Kisahallin pääkassasta.
- Lähiöliikunnan ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, ellei toisin mainita.
- Ryhmiin voi tulla mukaan milloin vain
- Lähiöliikuntaryhmiin tullessa lähiöliikuntapassi tulee olla mukana ja se tulee näyttää liikuntapaikanhoitajalle tai ryhmän vetäjälle
- Jos liikuntaryhmä ei täyty, se voidaan lopettaa tai muuttaa kesken kauden
- Lähiöliikunta toimii Maunulan, Jakomäki- Tapulikaupungin, Myllypuron ja Pihlajamäen alueilla.

Lähiöliikunta-kirja
Lähiöliikunta täytti 20 vuotta viime vuonna ja merkkipaalun kunniaksi lähiöliikunnasta on tuotettu kirja, jonka pdf-versio löytyy oheisen linkin takaa.JAA
02.08.2017 09:50