Suoraan sisältöön

Liikuntaa naisille

LetsMove, foto: City of Helsinki

Helsingissä voimassa olevat keskeiset suositukset ja rajoitukset >>

Liikuntaluuri

Liikuntaluuri tarjoaa kaupunkilaisille tietoa ja tukea sekä kannustusta liikkumismahdollisuuksiin liittyen. Palvelu on tarkoitettu kaikille kaupunkilaisille, jotka voivat puhelinpalvelun avulla saada liikunta-alan asiantuntijan apua mieltä askarruttaviin liikkumiseen liittyviin kysymyksiin. Lue lisää >>

Liikuntaryhmät vain naisille

Naisten omia liikuntaryhmiä järjestetään osana Alueliikuntaa. Alueliikunta on matalankynnyksen toimintaa kaikille aikuisille Helsingin eri alueilla.

Naisten ryhmissä pääset liikkumaan syys- ja kevätkaudella seuraavilla alueilla: Vuosaari, Mellunkylän alue sekä Jakomäki ja Tapulikaupunki. Tutustu Alueliikunnan tarjontaan täältä:

Alueliikunta

Naisten uintivuorot

  • Jakomäen uimahallissa järjestetään tiistaisin naisten uintivuorot. Näille uintivuoroille sisäänpääsy on klo 14, 16 ja 18.
  • Kertamaksu uimahalliin: aikuiset 5,50 e, muut 3 e ja lapset 2,50 e

Jakomäen uimahalli

Jakomäen uimahallissa järjestetään tiistaisin suosittuja naisten uimavuoroja. Uimavuoroille otetaan rajoitettu määrä asiakkaita, ja aiemmin paikan on saanut pelkästään jonottamalla. Tiistaista 31. syyskuuta 2021 lähtien paikat naisten uimavuoroille varataan internetistä, jotta asiakkaiden ei tarvitse jonottaa. Tästä linkistä naisten uimavuoron varaukseen>>

Kevätkausi 9.1. – 28.4.2023 (ei viikolla 8 eikä arkipyhinä)

Ilmoittautumisohjeet tästä linkistä

Naisten uintikurssit

Hinta 90 e, alennusryhmät 45 e

Naisten alkeisuintikurssi

Kurssi on tarkoitettu 18 — 63-vuotiaille uimataidottomille naisille. Kurssilla harjoitellaan vedessä liikkumista, kellumista ja uintia vatsallaan sekä selällään.

Uintikurssi järjestetään suljetulla allasalueella Kampin liikuntakeskuksessa. Paikalla on vain naisia kurssin aikana. Kurssille tarvitset oman uima-asun, pyyhkeen ja peseytymisvälineet sekä 50 sentin kolikon pukukaappia varten.

Kampin liikuntakeskus, Malminkatu 3 D
Naisten alkeisuinti 13.1-3.3. (ei 24.2.)
pe klo 13.30-14.15 N

Naisten alkeisuinti 10.3.-28.4. (ei 7.4.)
pe klo 13.30-14.15 N

N = vain naisille
Uimapuku on pakollinen

Kertamaksullista vesijumppaa 2023

Syvänveden vesijumppa

hinta: uimahallin sisäänpääsymaksu + 3e

Yrjönkadun uimahalli, Yrjönkatu 21
ke 7.45–8.15 N

N = vain naisille
Uimapuku pakollinen

Uimahallien uimapukuohjeistus03.01.2023 08:19