Suoraan sisältöön

Tukea harrastuksen löytämiseen

Kuvassa aikuinen istuu pyörätuolissa ja lapset on ympärillä liikuntasalissa. Kuva: Konsta Linkola

Liikuntaluuri

Liikuntaluuri tarjoaa kaupunkilaisille tietoa ja tukea sekä kannustusta liikkumismahdollisuuksiin liittyen. Palvelu on tarkoitettu kaikille kaupunkilaisille, jotka voivat puhelinpalvelun avulla saada liikunta-alan asiantuntijan apua mieltä askarruttaviin liikkumiseen liittyviin kysymyksiin. Liikuntaluuri, puhelinpalvelu, on avoinna maanantaista torstaihin klo 13.00-14.30 kesäkuussa ja elokuussa. Heinäkuussa liikuntaluuri on suljettu. 

Lue lisää liikuntaluurista >>

Tarvitsetko tukea harrastuksen löytämiseen? Liito-hanke auttaa liikuntaharrastuksen aloittamisessa

Liito-hanke auttaa helsinkiläisiä lapsia ja nuoria, joilla on oppimisen vaikeuksia, autismin kirjoa tai ADHD löytämään mielekkään liikuntaharrastuksen.
- Etkö tiedä vielä mikä harrastus on sinun juttusi?
- Mietityttääkö missä voisit harrastaa?
- Jännittävätkö uudet tilanteet harrastusmaailmassa?
- Koetko että sinulla on oppimisvaikeuksia, autismin kirjoa tai ADHD, ja koet että ne aiheuttavat haasteita harrastusmaailmassa?
- Tuntuuko harrastusten tarjonnan viidakko sekavalta?

Jos tunnistat itsesi yhden tai useamman kysymyksen kohdalla, Liito-hanke auttaa sinua, 7-29-vuotias helsinkiläinen lapsi tai nuori. Liito-hankeen työntekijä auttaa pohtimaan mistä löytyy mieleinen harrastus, sopiva ryhmä ja lähtee vaikka mukaan uuteen harrastukseen ensimmäisillä kerroilla. Kysy rohkeasti lisää projektityöntekijä Satu Niskaselta, satu.niskanen@kuntoutussaatio.fi, puh. 044 781 3176, www.liikejatkuu.fi 


Löydä oma seura -palvelu

Löydä oma seura -palvelu on sivusto, jolle on koottu urheiluseurat ja muut toimijat, joissa on jo vammaisurheilijoita tai erityistä tukea tarvitsevia liikkujia tai joilla on valmiuksia ja haluaa ottaa heitä toimintaansa. Löydä oma seura -palvelua ylläpitää Suomen Paralympiakomitea. Lisätiedot löytyvät Suomen Paralympian verkkosivulta www.paralympia.fi/palvelut/loyda-oma-seura
08.06.2021 13:56