Suoraan sisältöön

Kehitysvammaiset henkilöt

Liikuntaluuri

Liikuntaluuri tarjoaa kaupunkilaisille tietoa ja tukea sekä kannustusta liikkumismahdollisuuksiin liittyen. Palvelu on tarkoitettu kaikille kaupunkilaisille, jotka voivat puhelinpalvelun avulla saada liikunta-alan asiantuntijan apua mieltä askarruttaviin liikkumiseen liittyviin kysymyksiin. Lue lisää >>

Huom! Asiakkaan tulee lunastaa henkilökohtainen asiakaskortti (hinta 4 e) osallistuessaan *-merkityille liikuntakursseille. Mikäli asiakkaalla on jo kyseinen asiakaskortti, uutta ei tarvitse lunastaa.

Liikuntakurssien ilmoittautumisohjeet ja aikataulut täältä>>

Kohderyhmäkohtainen kurssitarjonta, hinnat ja ilmoittautumisohjeet löytyvät sähköisen asioinnin sivulta asiointi.hel.fi . Liikuntakurssit löytyvät asiointipalvelusta klikkaamalla: Kulttuuri ja vapaa-aika > Liikuntapalveluiden kurssi-ilmoittautuminen.

Kevätkausi 10.1.2022 — 29.4.2022, (ei vk 8, eikä arkipyhinä)

Kehitysvammaiset

Liikuntaryhmä

Monipuolista perusliikuntaa, jossa tavoitteena on kunnon ylläpitäminen ja kohottaminen sekä toimintakyvyn parantaminen. Tarvittaessa oma avustaja voi olla mukana harjoittelussa.

Hinta 30 e

Kampin liikuntakeskus
to klo 16.00−16.50

Kuntosaliharjoittelu

Ohjattua kuntosaliharjoittelua toiminta- tai liikkumiskyvyltään rajoittuneille henkilöille. Tunti sisältää yhteisen alkulämmittelyn ja loppuvenyttelyn. Tunnin tavoitteena on toimintakyvyn ylläpitäminen ja parantaminen yksilölliset lähtökohdat huomioiden. Mukaan voi tarvittaessa ottaa oman avustajan.

Hinta 30 e

Oulunkylän liikuntapuisto
ti klo 14.00−14.50

Pirkkolan liikuntapuiston uimahalli
ti klo 19.15−20.05

Vesijumppa

Hinta 45 e

Kampin liikuntakeskus
ke klo 15.00−15.30
20.05.2022 12:58

Tuntikuvaukset

Täältä löydät tuntien sisällöt