Suoraan sisältöön

Soveltava liikunta aikuisille

Lisätietoja voimassa olevista rajoituksista>>

Liikuntaluuri

Liikuntaluuri tarjoaa kaupunkilaisille tietoa ja tukea sekä kannustusta liikkumismahdollisuuksiin liittyen. Palvelu on tarkoitettu kaikille kaupunkilaisille, jotka voivat puhelinpalvelun avulla saada liikunta-alan asiantuntijan apua mieltä askarruttaviin liikkumiseen liittyviin kysymyksiin. Lue lisää >>

Soveltava liikunta aikuiset ja seniorit (ent. erityisliikunta)

Soveltavan liikunnan ryhmissä ohjaaja huomioi vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikkenemisen. Mukaan voi tarvittaessa ottaa oman avustajan. Tarjolla on mm. ryhmäliikuntaa, ohjattua kuntosalikurssia ja vesiliikuntaa. Soveltava liikunta edistää terveyttä ja toimintakykyä, millä edesautetaan mahdollisimman itsenäistä arjesta selviytymistä. Soveltavan liikunnan ryhmät on suunnattu vammaisille, pitkäaikaissairaille aikuisille sekä iäkkäille, joiden alentunut toimintakyky estää heitä osallistumasta muuhun liikuntatoimintaan.

  • Huom! Uimahalliin  ei saa tulla oireisena/sairaana.
  • Huom! Asiakkaan tulee lunastaa henkilökohtainen asiakaskortti (hinta 4 e) osallistuessa *-merkityille liikuntakursseille. Mikäli asiakkaalla on jo kyseinen asiakaskortti, uutta ei tarvitse lunastaa.
  • kaikki ryhmät ovat miehille ja naisille, jos merkintä N=ryhmä vain naisille, jos merkintä M= ryhmä vain miehille
  • Tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää.
  • Uimahalleissa on noudatettava turvaetäisyyksiä (etäisyys muihin henkilöihin vähintään 1 – 2 m).
  • Tuntimuutokset mahdollisia. Kauden aikana peruuntuneita yksittäisiä tunteja ei korvata (esim. ohjaajan sairastuminen tai muu liikuntapalveluista riippumaton syy).
  • Katso tarkemmat ilmoittautumisohjeet ja -aikataulut täältä >>
  • Sähköinen asiointi: katso kohderyhmäkohtainen kurssitarjonta, hinnat ja ilmoittautumisohjeet sähköisen asioinnin sivulta asiointi.hel.fi . Liikuntakurssit löytyvät asiointipalvelusta klikkaamalla: Kulttuuri ja vapaa-aika > Liikuntapalveluiden kurssi-ilmoittautuminen.

Toukokuun ja kesäkauden 2022 toiminta

Soveltava liikunta, Vesiliikunta

Kampin liikuntakeskus, Malminkatu 3 D
2.5. – 23.5. maanantai, 4 kertaa, hinta 15e
klo 11.30-12.00 vesijumppa N+M
klo 12.15-12.45 vesijumppa N+M

Koronaohjeet

Korostamme jokaisen osallistujan omaa vastuuta noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja muiden viranomaisten ohjeita hygieniasta ja muista järjestelyistä, joilla viruksen leviämistä ehkäistään. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, (thl.fi) seuraa valtakunnallista ja kansainvälistä tilannetta ja antaa ohjeita tartuntojen ehkäisyssä.
04.05.2022 11:50