Suoraan sisältöön

Liikuntakurssit seniorit

Senioreille liikuntaa, kuva: Nina KaverinenHuom!

Maksuttomat puistojumpat ja ohjatut ulkoliikuntaryhmät Helsingissä kesällä 2021 (ei vaadi ilmoittaumista) >>

Helsingissä voimassa olevat keskeiset suositukset ja rajoitukset>>

Liikuntaluuri

Liikuntaluuri tarjoaa kaupunkilaisille tietoa ja tukea sekä kannustusta liikkumismahdollisuuksiin liittyen. Palvelu on tarkoitettu kaikille kaupunkilaisille, jotka voivat puhelinpalvelun avulla saada liikunta-alan asiantuntijan apua mieltä askarruttaviin liikkumiseen liittyviin kysymyksiin

Lue lisää >>

Huom! Kinaporin, Kampin ja Töölön palvelukeskusten tunteja ei pystytä järjestämään keväällä 2021, sillä nämä palvelukeskukset ovat suljettu toistaiseksi.

Liikuntapalvelut tarjoavat ympäri Helsinkiä erilaisia liikuntamahdollisuuksia senioreille. Tarjolla on mm. vesiliikuntaa, ryhmäliikuntaa, kuntosalikursseja, kuntosalin starttikurssia ja seniorisäpinöitä. Senioriliikunnan palvelut on tarkoitettu 64 vuotta täyttäneille. Liikunnan tavoitteena on fyysisen kunnon ylläpitäminen ja kehittäminen, toimintakyvyn parantaminen sekä ilo ja virkistys.

Huom! Asiakkaan tulee lunastaa henkilökohtainen asiakaskortti (hinta 4 e) osallistuessa *-merkityille liikuntakursseille. Mikäli asiakkaalla on jo kyseinen asiakaskortti, uutta ei tarvitse lunastaa.

Huomioithan, että ryhmäliikuntakursseille voi osallistua enimmillään kolmelle kurssille viikossa, vesiliikuntaan ja kuntosalikurssille voi puolestaan ilmoittautua vain yhdelle kurssille viikossa.

Ilmoittautumisohjeet ja koronaohjeet näiltä sivulla.

Varaukset ovat sitovia, eikä tarvitse ilmoittaa poissaoloista.

Henkilöt, joilla on rintama-, sotilas- tai rintamapalvelustunnus sekä sotainvalidit pääsevät maksutta ohjattuihin liikuntaryhmiin sekä Helsingin kaupungin kuntosaleihin ja uimahalleihin esittämällä rintamapalveluskortin tai tammenlehvärintaneulan.

Tuntikuvaukset
Sivulta löytyvät tuntikuvaukset

Kuntosaliohjelma ja -opastus
Henkilökohtaisen kuntosaliohjelman laadinta

Liikuntaneuvonta
Liikuntapalveluiden tarjonnasta löytyy useita liikuntaneuvontamahdollisuuksia.

Kuntotestaus
Esim. lihaskuntotestaus ja kehonkoostumusmittaus

Alueliikunta
Alueliikunnan tavoitteena on matalan kynnyksen liikunnan järjestäminen ja vähän liikkuvien aktivointi sekä yhteisöllisyyden lisääminen liikunnan avulla.07.06.2021 15:48