Suoraan sisältöön

Etäliikunta

Senioripariskunta kuntoilee seuraten ohjeita kannettavasta tietokoneesta.

Etäliikunta on etäyhteyksin ohjattua liikuntaa reaaliaikaisesti tai videotallenteina. Liikuntapalveluiden reaaliaikaisissa etäliikuntakursseissa käytetään Microsoft Teams -alustaa. Etäliikuntaryhmiin voi osallistua paikasta riippumatta tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen välityksellä. Laitteessa tulee olla toimiva verkkoyhteys. Lue lisää etäliikuntamahdollisuuksista alta.

Avoimet etäliikuntaryhmät

Kevään 2022 etäliikuntaryhmät ovat loppuneet. Kiitos kaikille osallistujille!

Itsenäisesti katsottavia etäliikuntavideoita

Helsinki-kanavalta löytyy 40 kpl noin 30 minuutin pituisia seniorijumppavideoita, joiden avulla voi harjoitella itsenäisesti omien aikataulujen mukaisesti. Videoiden sisällöt ovat vaihtelevia ja niistä löytyy mm. kehonhuoltoa, tanssia, lihasvoimaa ja tuolijumppia.

Helsinki-kanavan seniorijumpat löydät tästä linkistä

Lyhyempiä jumppahetkiä kaikenikäisille löytyy Yle Areenasta. Videot on toteutettu Ylen ja Helsingin kaupungin yhteistyönä. Noin 10 minuuttia kestäviä videoita löytyy 60 kpl ja myös näissä sisällöt ovat vaihtelevia. Suurin osa videoista sisältää mahdollisuuden sekä istuen että seisten tehtäviin harjoituksiin, jolloin jokainen voi valita omalle toimintakyvylleen sopivan vaihtoehdon.

Yle Areenan jumppahetket löydät tästä linkistä30.03.2022 08:13