Suoraan sisältöön

LET'S MOVE naisten liikuntaryhmät

LetsMove, foto: City of Helsinki

Naisille suunnatun toiminnan tavoitteena on maahanmuuttajanaisten kotoutumisen edistäminen liikunnan avulla. Hankkeen tarkoituksena on aktivoida maahanmuuttajanaisia liikkumaan ja tätä kautta parantaa naisten hyvinvointia, osallisuutta ja sosiaalisia suhteita. Toiminta kohdistuu erityisesti kotona oleviin, heikon kielitaidon ja matalan koulutuksen omaaviin naisiin. Myös kantasuomalaisia naisia toivotaan mukaan toimintaan. Hanke tarjoaa naisille liikuntaryhmiä, koulutuksia, tapahtumia ja liikuntaneuvontaa.    

Tutustumiset liikuntapalveluihin

Hanke järjestää tutustumisia liikuntapalveluihin. Viikoittaisesta liikuntaohjelmasta löytyvät kaikille avoinna olevat tutustumiskerrat. Ottamalla yhteyttä hankkeen työntekijään voit sopia erillisen tutustumisen ryhmällesi.

Katso kesän tuntitarjonta alla olevasta linkistä

Let´s Move naisten toiminta kesä 2019 (PDF)

Huom! Keskiviikkona 22.5 naisten zumba Kallahden Nuorisotalolla peruttu huoltotöiden vuoksi.

Liikuntainfot ja tapahtumat  

Hanke järjestää kertaluontoisia vierailuja maahanmuuttajien ryhmiin ja tapahtumiin.
Toiminnallisessa liikuntainfossa kerrotaan liikunnan vaikutuksista ja suosituksista sekä  liikuntamahdollisuuksista. Vierailuun voidaan liittää myös pieni ohjattu liikuntatuokio. Ota yhteyttä, jos haluat liikuntainfon omaan ryhmääsi.

Henkilökohtainen liikuntaneuvonta

Haluaisitko liikkua, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tule juttelemaan liikunnanohjaajan kanssa, mietitään yhdessä miten juuri sinä voisit lisätä päivittäistä aktiivisuuttasi ja voida paremmin. Liikuntaneuvonnassa laaditaan kolmen kuukauden mittainen henkilökohtainen liikunta- ja aktivointisuunnitelma. Liikuntaneuvontaan kuuluu kaksi tapaamista. Neuvontaa on saatavilla suomeksi ja englanniksi. Lisätietoja vastaava liikunnanohjaaja, puh. 040 634 2426.

Ohjatut ryhmät

Tarjolla erilaisia liikuntaryhmiä vain naisille, mm. tanssia, jumppaa, palloilua, vesiliikuntaa ja kuntosalia. Ryhmiin voi tulla mukaan ilman ennakkoilmoittautumista.

Katso myös Alueliikunnan naisten tunnit.

Lisätietoja
Vastaava liikunnanohjaaja Hanna Marttila, puh. 040 634 2426, hanna.m.marttila@hel.fi

Liikunnanohjaaja Eduardo Zamora Martinez, eduardo.martinez@hel.fi

Alueliikunta
Työikäisten liikunta
Let's Move kalenteri miehille ja naisilleJAA
20.05.2019 15:28