Maahanmuuttajat

Stadin MaaLi = Helsingin kaupungin maahanmuuttajien liikunta

Stadin MaaLi on lyhenne Helsingin kaupungin  järjestämästä maahanmuuttajille suunnatusta liikunnasta.
Maahanmuuttajat ovat tervetulleita mukaan kaikkeen Helsingin kaupungin järjestämään liikuntaan. Helsingissä löytyy monenlaisia mahdollisuuksia liikkua ja urheilla niin sisällä kuin ulkona.

Kaikki palvelut löytyvät täältä
Ryhmiä naisille
Maahanmuuttajille kohdennettuja ryhmiä

Yleisten liikuntapalveluiden lisäksi on käynnissä kaksi erillismäärärahalla toteutettua hanketta, joiden avulla pyritään kannustamaan erityisesti maahanmuuttajataustaisia helsinkiläisiä liikunnan pariin. Hankkeet saavat avusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä sekä Helsingin kaupunginhallitukselta.

Naiset yhdessä liikkumaan -hankkeen avulla järjestetään naisille liikuntatoimintaa, koulutuksia, tapahtumia ja liikuntaneuvontaa.
Kotoutumista liikunnan keinoin -hanke järjestää etenkin maahanmuuttotaustaisille henkilöille tutustumisia liikuntapalveluiden palveluihin ja liikuntatoimintaa.

Aktiivinen arki Helsingissä -animaatio

Helsingin liikuntapalvelut on toteuttanut yhteistyössä kaupunginkanslian Tasa-arvoinen kuntalainen -hankkeen kanssa  ”Aktiivinen arki Helsingissä” -animaation. Animaatio ovat julkaistu suomenkielen lisäksi englanniksi, arabiaksi ja somaliaksi.

Löydät animaatiot oheisista linkeistä. 
Suomeksi: https://youtu.be/F_gqA_CZR4U
Englanniksi: https://youtu.be/WrIVMGBKtjY
Arabiaksi: https://youtu.be/cMQ3P1kPj78
Somaliaksi: https://youtu.be/x26B5Ks6BukJAA
27.10.2017 07:44