Suoraan sisältöön

FunAction -toiminta

FunActionin lajiskaala on laaja. Kuva: Akifoto oy

Huom!

Helsingin kaupungin kaikki liikuntapalvelut on suljettu 16.5.2021 saakka.


Poikkeus, Helsingin kaupunki avaa lasten ja nuorten harrastustoimintaa rajatusti ja porrastetusti 1.2.2021 alkaen. Lasten alle 12-vuotiaiden harrastustoimintaa jatkuu edelleen rajoitetusti. Lasten jatkouimakoulut järjestetään. Alkeis- ja alkeisjatkouimakoulut on peruutettu. Lisäksi alle 12-vuotiaiden mailapelit: luistelukoulu, jääkiekko ja parkour jatkuvat edelleen.

Lisätietoa voimassa olevista rajoituksista >>

Liikuntaluuri

Liikuntaluuri tarjoaa kaupunkilaisille tietoa ja tukea sekä kannustusta liikkumismahdollisuuksiin liittyen. Palvelu on tarkoitettu kaikille kaupunkilaisille, jotka voivat puhelinpalvelun avulla saada liikunta-alan asiantuntijan apua mieltä askarruttaviin liikkumiseen liittyviin kysymyksiin.

Lisätietoa Liikuntaluurista >>


FunAction-toiminta on harrasteliikuntaa 13-17-vuotiaille nuorille. Toiminta-ajatuksena on tuottaa nuorten toiveiden mukaisia laadukkaita liikuntapalveluja yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Nuorista koottu ”Funarit”- ryhmä osallistuu toiminnan suunnitteluun, toimii aktiivisesti vertaisinnostajina sekä osallistuu tapahtumiin vapaaehtoistyöntekijöinä.
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta www.funactionnuorille.fi

FunAction myös Facebookissa www.facebook.com/funaction



12.05.2021 09:47