Suoraan sisältöön

Alakouluikäisten liikunta

EasySport-viikon hulinaa Töölön kisahallissa. Kuva: Maarit Hohteri

Helsingissä voimassa olevat keskeiset suositukset ja rajoitukset >>

Liikuntaluuri

Liikuntaluuri tarjoaa kaupunkilaisille tietoa ja tukea sekä kannustusta liikkumismahdollisuuksiin liittyen. Palvelu on tarkoitettu kaikille kaupunkilaisille, jotka voivat puhelinpalvelun avulla saada liikunta-alan asiantuntijan apua mieltä askarruttaviin liikkumiseen liittyviin kysymyksiin. Lisätietoa Liikuntaluurista >>

Ilmoittautumisohjeet ja aikataulut tästä linkistä >>

Huom! tuntimuutokset mahdollisia.

Kevätkausi 9.1. – 28.4.2023 (ei viikolla 8 eikä arkipyhinä)

Alakouluikäisten liikunta

Mailapelit

hinta 30 e

Toiminta on tarkoitettu kaikille mailapeleistä kiinnostuneille 1.−6.-luokkalaisille tytöille ja pojille. Tunnilla kehitetään taitoja sulkapallon, squashin, padelin ja pingiksen parissa. Mukaan tarvitset sisäliikuntavarusteet ja sisäkengät.

Smash Center, Varikkotie 4
ke 14.30–15.30 (1.−6.lk)
ke 15.30−16.30 (3.−6.lk)
Toiminnasta vastaa Smash ry

Luistelukoulu

hinta 30 e

Luistelukoulu on suunnattu kaikille alakoululaisille taitoluistelusta kiinnostuneille tytöille ja pojille, niin aloittelijoille kuin jo lajin parissa mukana oleville. Tavoitteena on taitoluistelun lajitaitojen kehittäminen monipuolisten harjoitteiden, pelien ja leikkien avulla. Kurssilaisilla tulee olla luistimet, sormikkaat ja päähine.

Oulunkylän jäähalli, Käskynhaltijantie 11
ma 14.00−14.45 (1.−3.lk.)
ma 14.45−15.30 (4.−6.lk.)
Toiminnasta vastaa HTK ry

Kiekkokoulu

hinta 30 e

Kiekkokoulu on tarkoitettu alakouluikäisille jääkiekosta kiinnostuneille lapsille, jotka eivät vielä harrasta jääkiekkoa tai ovat lopettaneet varsinaisessa joukkueessa. Tunneilla harjoitellaan välineenkäsittelytaitoja sekä pelataan yhdessä. Kiekkokoulu mahdollistaa jääkiekon harrastamisen siten, että aikaa jää muihinkin harrastuksiin. Kurssille mukaan tulee olla vähintään ristikollinen kypärä, luistimet ja maila.

Malmin jäähalli, Talttakuja 6
ma 17.00−18.30
Toiminnasta vastaa Oulunkylän Kiekko-Kerho ry.


EasySport

Helppoa, monipuolista ja maksutonta EasySport -liikuntaa 3. – 6. -luokkalaisille (7-12 -vuotiaille) lapsille. Toiminta toteutetaan yhteistyössä paikallisten toimijoiden ja urheiluseurojen kanssa. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tutustu tarjontaan verkkosivuilla easysport.fi.
Lisätietoja, puh. 09 310 87941 ja puh. 09 310 87943

Video EasySport -toiminnasta
Yllä oleva EasySport-video löytyy myös tekstitettynä:
arabiaksi: https://youtu.be/Ukc6n5YYeK0
englanniksi: https://youtu.be/0XxsOb3eCTw
ruotsiksi: https://youtu.be/E9VgCVuMOkY
somaliksi: https://youtu.be/kbfFr1tG17Q
venäjäksi: https://youtu.be/QEOl0xCyaao
viroksi: https://youtu.be/-F1QFQ5wZe4

FunAction -toiminta

FunAction-liikuntaa 13–17-vuotiaille 9.1. – 28.4.2023, ei arkipyhinä
FunAction on nuorille suunnattua matalankynnyksen liikuntaa Helsingissä. Toiminta on maksutonta, siihen on helppo tulla mukaan ja tekemistä löytyy kaiken tasoisille liikkujille. Mukaan toimintaan voit tulla koska vain ja aikaisempaa taustaa ei tarvita. Ohjaajat tuottavat toimintaa nuoria varten. Lajeina mm. kiipeily, pallopelit, kuntosaliharjoittelu, tanssi ja kamppailulajit. Tutustu FunActionin tarjontaan, liikuntapaikkoihin ja lajiesittelyihin. Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta www.funactionnuorille.fi

13.12.2022 09:34