Suoraan sisältöön

Liikuntakurssit

Liikuntakurssit, kuva: Aki Rask

Kaupungin liikunta- ja hyvinvointipalvelujen tavoitteena on tarjota laadukkaita, helposti saavutettavia ja kohtuuhintaisia liikuntamahdollisuuksia helsinkiläisille, joille säännöllinen liikunta on terveyden kannalta erityisen tärkeää. Liikunnanohjaajat ohjaavat erityisosaamista ja ammattitaitoa vaativia liikuntaryhmiä kaikenikäisille ja -kuntoisille kaupunkilaisille lukuisissa toimipisteissä ympäri Helsinkiä.

Ilmoittaudu syksyn liikuntakursseille 

Liikuntakurssien syyskausi tärähtää käyntiin syyskuussa ja tarjolla on jälleen runsaasti ohjattua liikuntaa ympäri Helsinkiä.  Monipuolisesta tarjonnasta löytyy tarjontaa lapsille ja nuorille, aikuisille, senioreille sekä erityisryhmille. Tutustu tarjontaan ja lähde liikkumaan! Lue tästä syksyn liite (PDF)

Helsingin kaupungin hyväksymät maksutavat:

Asiointi.hel.fi:n kautta varatut kurssit maksetaan varauksen yhteydessä netissä. Puhelimitse varatuista kursseista lähetetään lasku kotiin.
Kurssimaksun voi suorittaa myös Itäkeskuksen, Jakomäen, Pirkkolan ja Yrjönkadun uimahalleissa sekä Liikuntamyllyssä ja Kisahallissa (lasku oltava mukana).
Laskun saatuasi voit käydä maksamassa laskun edellä mainituissa liikuntapaikoissa myös ePassilla (ePassitai käyttää maksamiseen seuraavia liikuntarahoja: Liikunta- ja kulttuuriseteli (Smartum), Virikeseteli (Edenred) ja Tyky-seteli (RTJ) sekä Eazybreak-liikuntaetu. (Eazybreak)

Tarkempaa tietoa ilmoittautumisesta löytyy kohdasta ilmoittautumisohjeet

Osa tarjonnasta ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Kurssitarjonta ja hinnat löytyvät Helsingin kaupungin sähköisen asioinnin kotisivulla asiointi.hel.fi.

Aiheeseen liittyen

Ulko- ja porrastreenit
Kuntosaliohjelmien laadinta ja opastus
Kuntotestaus
Liikuntaneuvonta
AlueliikuntaJAA
16.09.2019 15:33

Tuntikuvaukset

Sivulta löytyvät tuntikuvaukset aakkosjärjestyksessä.

LET'S MOVE naisten liikuntaryhmät

Maahanmuuttajanaisille liikuntapalveluja

NYT-liikunta

Helppoa, hauskaa ja edullista liikuntaa 18-29-vuotiaille helsinkiläisille.

Puistojumpat

Maksuttomia puistojumppiä ympäri kaupungin!

Kurssi-ilmoittautuminen

Verkkoasiointi

Liikkumisohjelma – Käytä liikkumavarasi!

Liikkumisohjelma on Helsingin kaupungin strateginen kärkihanke, jonka tavoitteena on saada kaupunkilaiset liikkumaan enemmän ja istumaan vähemmän.