Kulttuurikeskukset

Keskustassa


AnnantaloAnnantalo
Lasten ja nuorten taidekeskus Kampissa. Annantalo on monien taiteiden talo, jonka toiminnan päämuodot ovat taideopetus, näyttelyt ja yleisötapahtumat sekä koulu- ja päiväkotiyhteistyö.
Näytä kartalla

CaisaCaisa
Kansainvälinen kulttuurikeskus Kaisaniemessä. Caisan tarjonta painottuu monikulttuurisiin tapahtumiin ja kursseihin, joiden tavoitteena on välittää tietoa ja elämyksiä eri kulttuureista. 
Näytä kartalla

Savoy-teatteriSavoy-teatteri
Kotimaisten ja ulkomaisten esiintyjien vierailuteatteri. Maailmanmusiikilla on Savoy-teatterin ohjelmistossa keskeinen asema.
Näytä kartalla

 

Länsi- ja Pohjois-Helsingissä

KanneltaloKanneltalo
Läntisen Helsingin kulttuurikeskus. Kanneltalon konserttisalin tarjonnan painopiste on musiikissa, mutta myös tanssitapahtumat, teatteri ja lastenkulttuuritapahtumat rikastuttavat ohjelmistoa.
Näytä kartalla

MalmitaloMalmitalo
Pohjoisten ja koillisten kaupunginosien kulttuurikeskus. Malmitalon ohjelmaan kuuluu monipuolisesti konsertteja, näyttelyitä, elokuvia sekä teatteri- ja tanssiesityksiä.
Näytä kartalla

 

Itä-Helsingissä

Stoa Stoa
Itä- ja Kaakkois-Helsingin alueen kulttuurikeskus. Stoan ohjelmatarjonnan kärjessä ovat tasokkaat koti- ja ulkomaiset nykytanssi- ja nykysirkusesitykset.
Näytä kartalla

VuotaloVuotalo
Kulttuuritalo Vuosaaressa. Vuotalo pyrkii tarjoamaan jokaiselle jotakin. Ohjelmistossa on mm. konsertteja, lasten esityksiä, elokuvia, teatteria ja näyttelyitä.
Näytä kartalla

 

Muut toimipaikat

Eläintarhan huvilaEläintarhan huvila
Ulkomaisten taiteilijoiden residenssi Hakaniemessä. Huvilan alakerrassa on yleisölle avoin, pysyvä porvariskotinäyttely.
Näytä kartalla

Espan lavaEspan lava
Helsingin vilkkain kesätapahtumapaikka Esplanadin puistossa. Ilmaisia konsertteja, tanssiesityksiä ja muita kulttuuritapahtumia aina vapusta elokuun loppuun.
Näytä kartalla

Harakan saariHarakan saari
Taiteilijoiden ja käsityöläisten työtiloja Kaivopuiston edustalla. Kesäisin taiteilijat järjestävät saaren eri tiloissa yleisölle avoimia näyttelyitä.
Näytä kartallaJAA
29.11.2017 13:50