Kulttuurikeskukset

Keskustassa


Annantalo
Lasten ja nuorten taidekeskus Kampissa. Annantalo on monien taiteiden talo, jonka toiminnan päämuodot ovat taideopetus, näyttelyt ja yleisötapahtumat sekä koulu- ja päiväkotiyhteistyö.
Näytä kartalla

Caisa
Kulttuurikeskus Kalliossa. Caisa edistää taiteen ja kulttuurin keinoin Helsingin kehittymistä monimuotoiseksi kaupungiksi.
Näytä kartalla
 

Savoy-teatteri
Kotimaisten ja ulkomaisten esiintyjien vierailuteatteri. Maailmanmusiikilla on Savoy-teatterin ohjelmistossa keskeinen asema.
Näytä kartalla

 

Länsi- ja Pohjois-Helsingissä

Kanneltalo
Läntisen Helsingin kulttuurikeskus. Kanneltalon konserttisalin tarjonnan painopiste on musiikissa, mutta myös tanssitapahtumat, teatteri ja lastenkulttuuritapahtumat rikastuttavat ohjelmistoa.
Näytä kartalla

Malmitalo
Pohjoisten ja koillisten kaupunginosien kulttuurikeskus. Malmitalon ohjelmaan kuuluu monipuolisesti konsertteja, näyttelyitä, elokuvia sekä teatteri- ja tanssiesityksiä.
Näytä kartalla

 

Itä-Helsingissä

Stoa
Itä- ja Kaakkois-Helsingin alueen kulttuurikeskus. Stoan ohjelmatarjonnan kärjessä ovat tasokkaat koti- ja ulkomaiset nykytanssi- ja nykysirkusesitykset.
Näytä kartalla

Vuotalo
Kulttuuritalo Vuosaaressa. Vuotalo pyrkii tarjoamaan jokaiselle jotakin. Ohjelmistossa on mm. konsertteja, lasten esityksiä, elokuvia, teatteria ja näyttelyitä.
Näytä kartalla

 

Muut toimipaikat

Eläintarhan huvila
Ulkomaisten taiteilijoiden residenssi Hakaniemessä. Huvilan alakerrassa on yleisölle avoin, pysyvä porvariskotinäyttely.
Näytä kartalla

Espan lava
Helsingin vilkkain kesätapahtumapaikka Esplanadin puistossa. Ilmaisia konsertteja, tanssiesityksiä ja muita kulttuuritapahtumia aina vapusta elokuun loppuun.
Näytä kartalla

Harakan saari
Taiteilijoiden ja käsityöläisten työtiloja Kaivopuiston edustalla. Kesäisin taiteilijat järjestävät saaren eri tiloissa yleisölle avoimia näyttelyitä.
Näytä kartallaJAA
24.08.2018 14:19