Suoraan sisältöön

Yleiset kulttuuripalvelut, Helsinki

Kalevankatu 6
00100 Helsinki
PL 10404, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 1060
Lue lisää
Toimipiste kartalla

Elokuvat

Helsingissä on monipuolinen elokuvatarjonta sekä lukuisia alan festivaaleja Rakkautta ja anarkiaa -festivaalista DocPointiin ja Night Visions -kauhuelokuvafestivaaliin.  

Helsingin kaupungin elokuvatarjonta

Kulttuurikeskukset

Malmitalossa toimii elokuvateatteri Kino Helios, joka esittää myös 3D-elokuvia. Lisäksi ohjelmakaudella järjestetään joka torstai ilmainen elokuvaesitys kello 18. Malmitalossa pyörivät myös päiväkotiryhmille tarkoitetut Skidikino ja Knattebio, koululuokkien Alakoulukino- ja Yläkoulukino-sarjat sekä kouluikäisten IP-kino.

Annantalon Studio Annassa pyörii 0-3-vuotiaille sekä kotiäideille ja -isille suunnattu pienten lasten oma elokuvateatteri Naperokino. Ohjelmassa on lyhytelokuvia, joiden lomassa onnistuvat hyvin vaipanvaihto, imettäminen, syöttäminen ja pienet torkut.

Caisassa nähdään elokuvia eri maiden kulttuuriviikkojen yhteydessä.

Kanneltalossa pyörivät Klassikkoelokuvat-sarja sekä Skidikino ja Alakoulukino. Lisäksi koulujen talviloman aikaan järjestetään elokuvasarjat lapsille ja aikuisille.

Stoassa esitetään elokuvia useasta eri maasta muun muassa ilmaisina elokuvasarjoina.

Vuotalossa näytetään aikuisille Maanantai- ja Klassikkoleffoja. Lapsille on Naperokino- ja Skidikino-näytöksiä ja koululaisille Alakoulukino- ja Yläkoulukino-sarjat.

Elokuvateattereiden ohjelmistoa Helsingissä

Finnkino

Korjaamo Kino

Kino Sheryl

Elokuva-arkistoteatteri Orion

Kino Engel
JAA
14.11.2018 11:31