Kauppahallit

Vanha kauppahalli

Helsingin Vanha kauppahalli on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1889. Kauppiaiden valikoimaan kuuluvat mm. juustot, kalat, äyriäiset, lihat, kasvikset, hedelmät ja leivokset sekä mausteet, kahvit ja teet. Hallikauppiaat hoitavat myös erikoistilaukset tarvittaessa. Kysy siis rohkeasti! 

Katso Vanhan kauppahallin aukioloajat ja lisätiedot

Hakaniemen kauppahalli / Hakaniemen Lasihalli

Hakaniemen kauppahallin kauppiaat ja tori palvelevat myös kauppahallin peruskorjauksen ajan, sillä erityisesti paikallisten suosiossa olevan hallin kauppiaat palvelevat torin valoisassa ja viihtyisässä Lasihallissa.

Hallissa myydään monenlaisia elintarvikkeita ja herkkuja. Sieltä löydät myös käsitöitä, puutuotteita, leluja, lahjatavaroita sekä koruja ja keramiikkaa. Hallin kahvilassa on itse presidentin kantapöytä. Aktiivisen Hakaniemen torin läheisyydessä on myös useita etnisiä ruokakauppoja ja markkinat joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai. 

Katso Hakaniemen hallin aukioloajat ja lisätiedot

Hietalahden kauppahalli

Valoisasta Hietsun hallista löydät laajan valikoiman taatusti tuoretta ruokaa ja saat kaupan päälle asiantuntevaa palvelua. Hallin suosituista ravintoloista ja kahviloista nappaat huikopalaa, lounasta tai päivällistä.

Kesällä hallin ravintolat laajenevat terassille, joka avautuu suositulle Hietalahden kirpputorille. 

Katso Hietalahden hallin aukioloajat ja lisätiedotJAA
26.04.2018 10:42