Kauppahallit


Vanha kauppahalli

Helsingin Vanha kauppahalli on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1889. Kauppiaiden valikoimaan kuuluvat mm. juustot, kalat, äyriäiset, lihat, kasvikset, hedelmät ja leivokset sekä mausteet, kahvit ja teet. Hallikauppiaat hoitavat myös erikoistilaukset tarvittaessa. Kysy siis rohkeasti! 

Vanha kauppahalli palvelee
ma-la klo 8-18  
su suljettu

Hietalahden kauppahalli

Valoisasta Hietsun hallista löydät laajan valikoiman taatusti tuoretta ruokaa ja saat kaupan päälle asiantuntevaa palvelua. Hallin suosituista ravintoloista ja kahviloista nappaat hiukopalaa, lounasta tai päivällistä.

Kesällä hallin ravintolat laajenevat terassille, joka avautuu suositulle Hietalahden kirpputorille. 

Hietalahden kauppahalli on avoinna
ma-to klo 8-18
pe-la klo 8-22  
su suljettu

Hakaniemen kauppahalli

Hakaniemen kaksikerroksinen halli on eloisa, aktiivinen ja perinteikäs halli, joka on erityisesti paikallisten suosiossa. Hallin alakerrassa myydään monenlaisia elintarvikkeita ja herkkuja ja yläkerrasta löytyy muun muassa käsitöitä, puutuotteita, leluja, lahjatavaroita sekä koruja ja keramiikkaa. Yläkerrassa on myös hallin kahvila, jossa on itse presidentin kantapöytä. Aktiivisen Hakaniemen torin läheisyydessä on myös useita etnisiä ruokakauppoja ja markkinat joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai. 

Hakaniemen kauppahalli palvelee
ma-pe klo 8-18
la klo 8-16
su suljettu

Hakaniemen kauppahallin kauppiaat ja tori palvelevat myös kauppahallin peruskorjauksen ajan.

JAA
29.08.2017 12:23