Kauppahallit

Vanha kauppahalli  

Helsingin Vanha kauppahalli on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1889. Kauppiaiden valikoimaan kuuluvat mm. juustot, kalat, äyriäiset, lihat, kasvikset, hedelmät ja leivokset sekä mausteet, kahvit ja teet. Hallikauppiaat hoitavat myös erikoistilaukset tarvittaessa. Kysy siis rohkeasti! 

Vanha kauppahalli palvelee
ma-la klo 8-18  
su suljettu

Hietalahden kauppahalli

Valoisasta Hietsun hallista löydät laajan valikoiman taatusti tuoretta ruokaa ja saat kaupan päälle asiantuntevaa palvelua. Hallin suosituista ravintoloista ja kahviloista nappaat hiukopalaa, lounasta tai päivällistä.

Kesällä hallin ravintolat laajenevat terassille, joka avautuu suositulle Hietalahden kirpputorille. 

Hietalahden kauppahalli on avoinna
ma-to klo 8-18
pe-la klo 8-22  
su suljettu

Hakaniemen kauppahalli

Hakaniemen kauppahallin kauppiaat ja tori palvelevat myös kauppahallin peruskorjauksen ajan, sillä erityisesti paikallisten suosiossa olevan hallin kauppiaat palvelevat torin valoisassa ja viihtyisässä väistötilassa.

Hallissa myydään monenlaisia elintarvikkeita ja herkkuja. Sieltä löydät myös käsitöitä, puutuotteita, leluja, lahjatavaroita sekä koruja ja keramiikkaa. Hallin kahvilassa on itse presidentin kantapöytä. Aktiivisen Hakaniemen torin läheisyydessä on myös useita etnisiä ruokakauppoja ja markkinat joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai. 
  
Hakaniemen kauppahalli on avoinna
ma-pe klo 8-20
la klo 8-18
su suljettu  


JAA
22.01.2018 10:45