Kauppahallit


Vanha kauppahalli

Helsingin Vanha kauppahalli on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1889. Kauppiaiden valikoimaan kuuluvat mm. juustot, kalat, äyriäiset, lihat, kasvikset, hedelmät ja leivokset sekä mausteet, kahvit ja teet. Hallikauppiaat hoitavat myös erikoistilaukset tarvittaessa. Kysy siis rohkeasti! 

Hietalahden kauppahalli

Hietalahden kauppahalli on valoisa ja kaunis halli, joka on keskittynyt laadukkaiden elintarvikkeiden myyntiin. Hallin päätyravintolat tarjoavat hiukopalaa, lounasta sekä päivällistä. Kesällä hallin ravintolat laajenevat terassille, joka avautuu suositulle Hietalahden kirpputorille. 

Hakaniemen kauppahalli

Hakaniemen kaksikerroksinen halli on eloisa, aktiivinen ja perinteikäs halli, joka on erityisesti paikallisten suosiossa. Hallin alakerrassa myydään monenlaisia elintarvikkeita ja herkkuja ja yläkerrasta löytyy muun muassa käsitöitä, puutuotteita, leluja, lahjatavaroita sekä koruja ja keramiikkaa. Yläkerrassa on myös hallin kahvila, jossa on itse presidentin kantapöytä. Aktiivisen Hakaniemen torin läheisyydessä on myös useita etnisiä ruokakauppoja ja markkinat joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai. 

Hakaniemen kauppahallin peruskorjaus ja väistötilat
JAA
22.05.2017 21:59